Camille Grammer sedang bersuara selepas berdepan reaksi balas besar terhadap komen yang dibuat tentang Brett Kavanaugh pada malam Selasa episod Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Semasa episod terbaharu, Camille bercakap dengan rakan pelakonnya tentang pemikirannya tentang pendengaran serangan seksual terhadap ahli politik itu dan berkata dia tidak begitu pasti penuduhnya, Dr Christine Blasey Ford , jujur. Lagipun, ketika Camille cuba meyakinkan rakan-rakannya, tidak masuk akal bahawa dia akan menunggu bertahun-tahun untuk membuat tuduhannya.

Selain menghadapi tindak balas daripada pelakon, Camille juga berdepan dengan kritikan dalam talian, yang dia balas dalam beberapa siri tweet.

“FYI kebanyakan wanita tidak memberitahu bila mereka telah diserang secara seksual. Tolong didik diri sendiri,” tulis seseorang dalam tweet kepada Camille pada 16 April.

'Saya ada, awak betul,' jawabnya. 'Tidak semua wanita melakukannya.'

Berikutan tweetnya, peminat lain mencadangkan Bravo TV api Camille daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdan berkata dia mungkin mengundi Donald Trump menjadi Presiden.

'Kena lepaskan awak, awak mungkin mengundi Trump,' tweet orang itu kepada Camille.

Tetapi Camille tidak mengundi mengikut cara yang dicadangkan, dan mengesahkan, 'Tidak.'

SemasaRHOBA Selepas Tayangan , yang difilemkan selepas episod Selasa, Camille berpegang pada sentimen yang diluahkannya pada rancangan itu dan berkata percubaan Kavanaugh menarik perhatiannya kerana dia berasa dibicarakan beberapa tahun lalu selepas menyertai rancangan realiti itu.

“Saya merasakan bahawa musim pertamaSuri rumahdan dengan Kyle menggelar saya 'pembohong raja', saya telah dibuat kelihatan seperti penjahat ini pada musim pertama, dan saya adalah orang yang mengerikan ini dan saya rasa seperti semua itu menimpa saya dan ia menjejaskan saya sebagai ibu,” jelasnya. 'Anak-anak saya terpengaruh dengannya, dan apabila saya melihat anak-anaknya bercakap mengenainya, ketika itulah saya berasa sangat sedih dengan anak-anaknya kerana ia menyentuh saya, apa yang anak-anak saya alami, kerana saya' pernah ke sana dan anak-anak saya pernah ke sana dan ia membuatkan saya benar-benar terharu.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada malam Selasa pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto