Dalam apa yang terbaik boleh digambarkan sebagai perseteruan yang tidak dijangka atau dilihat oleh sesiapa pun, episod terbaru Suri Rumah Sebenar Beverly Hills membawa kami Camille Grammer lwn Dorit Kemsley !

Atau sebaliknya Dorit hanya membuat anda tahu apa daripada dirinya?! Penonton RHOBH melihat Dorit mempunyai terlalu banyak minuman semasa Kyle Richards' berpesta dan atas sebab tertentu dia mula melakukannya menjerit menghina di Camille, malah telah memanggil Camille sebagai C-U-Selasa-Selasa!

Nah, Camille kini bercakap tentang makan malam terbarunya dari neraka (dia mempunyai beberapa daripadanya) ketika dia menyelar Dorit dalam blog terbarunya. Camille merujuk kepada Dorit sebagai 'The Duchess of her own universe' dan memanggil komennya sebagai 'kasar, kontroversi dan bodoh.' Dia juga berkongsi pendapatnya tentang newbie. Teddy Jo Mellencamp.

Di bawah ialah petikan daripada Camille's Bravo blog

“Rasanya baik untuk kembali ke pangkuan. Saya sangat gembira untuk menyertai wanita di Vegas. Kami mempunyai letupan! Bahagian yang terbaik adalah mengejar Kyle , Lisa , dan Adrienne . Begitu banyak kenangan indah dari perjalanan lalu: Vegas, New York, Hawaii, Colorado dan Ojai. Jenaka yang kami kongsikan, tarian, selak rambut dan permainan kata. Kami mempunyai banyak ketawa perut bersama-sama sepanjang tahun, serta kesusahan. Pada penghujung hari, apa yang paling penting ialah kita boleh mengurangkan kepicikan dan drama apabila ia benar-benar penting dan menyokong satu sama lain. Mari lihat apa yang berlaku pada tahun ini.Di Vegas saya gembira dapat bertemu Teddy , gadis baru dalam kumpulan itu. Dia rendah hati, menyeronokkan, dan mudah mesra. Tambahan yang hebat. Dia membawa perspektif baru sebagai ibu muda kepada dua orang anak dan jurulatih akauntabiliti. Kami akan melihat sama ada dia mempunyai apa yang diperlukan untuk menahan beberapa wanita dalam kumpulan kami bertanggungjawab. Saya percaya dia boleh. Dia adalah urusan sebenar, agak bertentangan dengannya Puan Dorit Kemsley , Duchess of her own universe yang mengejutkan saya dengan tingkah lakunya di majlis makan malam Kyle. Untuk minum atau tidak minum, Dorit—itu boleh jadi teka-teki anda.

Pertemuan pertama saya dengan dikehendaki berada di majlis makan tengah hari yang saya anjurkan di rumah saya di Malibu. Tanggapan pertama saya adalah bahawa dia adalah teman yang menyenangkan sehingga dia dan Eileen terus berputar-putar dalam satu peristiwa yang berlaku tahun lepas. Saya tidak mempunyai peluang untuk mengenali Dorit, dan saya juga tidak mahu selepas majlis makan malam Kyle. Oleh kerana kami mempunyai interaksi yang terhad, saya terkejut apabila dia menjerit, 'Camille, awak bodoh c—!' Betul ke, Dorit?! Adakah awak bergurau?! Siapa di meja menyalakan fius pada tamponnya?

David , teman lelaki saya, telah tiba di majlis Kyle selepas waktu kerja. Saya gementar untuk memperkenalkannya kepada wanita, kerana anda tidak tahu apa yang mungkin berlaku. Dia baru sahaja selesai bertemu kumpulan itu ketika dikehendaki bermula dengan komen yang keterlaluan dan tidak sesuai. Mengapa PK dan Dorit meminta saya menjadi godfather jika mereka mempunyai anak lagi. Permintaan pelik walaupun itu gurauan. Kemudian dia menjerit Camille awak...bla bla bla. Saya tidak tahu mengapa atau apa yang mendorongnya untuk mengatakan ini. Saya hampir tidak mengenalinya, dan saya kehabisan kata-kata, jadi saya memilih untuk mengambil jalan yang tinggi dan tidak bertindak balas. Saya juga tidak mahu membuat David berasa lebih tidak selesa pada masa itu. Saya melihat bahawa dia memilih makan malam ini untuk memalukan dirinya di hadapan teman lelaki saya. Inilah sebab yang tepat mengapa saya bimbang untuk membawa David mengelilingi kumpulan ini. Aduh! Adakah komennya bermaksud kasar, kontroversi atau bodoh? Saya menikmati masa saya bersama Kyle dan Lisa V, tetapi saya tidak begitu pasti tentang kawan baik baharu mereka. Jadi, ke mana kita hendak pergi dari sini? Kita akan lihat.'

Foto Kredit: Bravo TV

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA TERHADAP BLOG & TINGKAH LAKU DORIT CAMILLE?