Camille Grammer percaya dia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama adalah 'tidak berhati perut.'

Mengikuti episod rancangan minggu lepas , yang memaparkan wanita yang berhadapan dengannya sejurus selepas dia dan suami David C. Meyer berkata 'Saya lakukan' di Hawaii , Camille berkongsi fikirannya di Twitter dan mengulas tentang tingkah laku wanita itu semasaSelepas Tayangan.

Selepas seorang peminat menghantar mesej kepada Camille di mana dia menyebut serangan wanita itu dan menyatakan bahawa ia juga berlaku selepas itu Rumah Camille di Malibu hangus , Camille mendakwa serangan wanita itu telah 'dirancang selama berminggu-minggu.'

'Ia tidak berhati perut,' dia tweet. 'Serangan itu dirancang selama berminggu-minggu.'

Semasa a Suri Rumah Sebenar Beverly Hills: Selepas Tayangan beberapa hari yang lalu, Camille menyatakan perasaan pengkhianatan yang didakwa oleh rakan-rakannya berhubung perasaannya terhadapnya Lisa Vanderpump . Seperti yang peminat akan ingat, Camille kelihatan kecewa kerana Lisa ponteng majlis perkahwinannya semasa berbual dengan wanita, tetapi semasa temu bual majalah PEOPLE, dia kelihatan memahami sepenuhnya keputusannya.

“Separuh pertama artikel majalah PEOPLE yang mereka baca berlaku sebelum saya pergi ke Hawaii. Ia berlaku sebelum perkahwinan saya. Ia berlaku sebelum Lisa muncul atau tidak muncul,” jelas Camille.

Menurut Camille, dia boleh kecewa dengan kegagalan Lisa menghadiri majlis perkahwinannya dan tidak marah kepadanya pada masa yang sama.

“Saya kecewa tetapi saya faham kerana dia kehilangan abangnya dan dia melalui banyak perkara. Anda boleh mempunyai kedua-dua perasaan itu, 'katanya. “Walaupun saya berkata sesuatu yang baik tentang Lisa, jadi bagaimana? Mengapa mengejar saya? Ini mengenai perkahwinan saya. Berhati-hatilah wahai perempuan. Sokong saya dan perkahwinan saya dan perkahwinan saya. Mereka sepatutnya gembira untuk saya kerana saya baru berkahwin selepas pengalaman ngeri yang saya lalui dengan perceraian saya.”

Camille terus menuduh Tambah Dada cuba untuk membuatnya gusar kerana ketiadaan Lisa V.

“[Lisa Rinna] mahu saya mengikutinya, seperti dia membawa saya ke dalam emosi yang dia rasakan. Dia mahu saya melompat ke atasnya tetapi saya akan melakukannya separuh jalan kerana itu bukan perasaan saya,” kata Camille. “Saya berasa untuk [Lisa V.]. Seperti yang saya katakan, saya mempunyai empati yang besar untuk apa yang dia alami. Saya faham.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Sara De Boer/startraksphoto.com, Tommy Garcia/Bravo, Kathy Hutchins/Shutterstock.com