Kristal Kung-Minkoff bertindak balas terhadap tuntutan terbaru yang dibuat oleh Teddi Mellencamp berhubung kehilangan 14 rakannya.

Selepas bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star berkata pada podcastnya,Dua T dalam Pod, bahawa Crystal telah menyertai siri realiti Bravo selepas itu menggalakkan seseorang daripada rakan-rakannya yang tidak, Crystal mengakui cerita itu 'semacam benar' sebelum merenung Kathy Hilton Tingkah laku dalam Aspen, berkongsi pendapatnya tentang ahli pelakon masa lalu yang kembali untuk musim 13 dan banyak lagi.

'Saya mempunyai seseorang yang saya tahu mahu melakukannya,' kata Crystal pada episod 2 November Semuanya Ikonik dengan Danny Pellegrino podcast. 'Saya tidak akan menjelaskan secara terperinci tentang kehidupannya, tetapi keluarga anda perlu menyokong anda. Ia bukan hanya pilihan individu. Ia anak-anak anda, ia adalah keluarga anda. Dan dia tidak mendapat sokongan itu.'

Menurut Crystal, rakannya bertanya kepadanya apa yang perlu dia lakukan dan dia memberitahunya, 'Jika anda tidak akan disokong oleh keluarga anda, itu bukan perkara yang baik untuk dilakukan.'

Lima tahun kemudian, Crystal berpegang pada nasihatnya, berkata, 'Saya masih akan memberikannya kepada setiap rakan saya.' Walau bagaimanapun, rakan itu tidak terlalu gembira apabila dia mengetahui Crystal menyertai barisan pelakonRHOBA untuk musim 11 .'Apabila saya mendapat panggilan itu, saya telah menyebutnya kepadanya, dan dia seperti, 'Nah, mengapa tidak apa-apa?' Dan saya berkata, 'Baiklah, saya mempunyai sokongan, jadi saya harap anda memahaminya.' Dan dia menerimanya. 't,' dedah Crystal. 'Saya agak terkejut kerana saya tidak disokong, tetapi pada masa yang sama, apabila saya fikir kembali sekarang, saya seperti, tanda-tandanya ada.'

Mengikuti terjatuh antara Crystal dan rakannya, katanya Tambah Dada apa yang telah berlaku, dan akhirnya, Rinna membawa isu itu pada kamera.

'Saya seperti, 'Baiklah, ini adalah cara ia berfungsi,' dan ia menjengkelkan kerana kami tidak dapat menyelaminya kerana ia mengenai persembahan itu,' jelasnya.

Mengenai telatah Kathy di kelab Aspen , di mana dia didakwa memaki hamun terhadap adik Kyle Richards telah dicetuskan, Crystal berkata bahawa dia adalah orang yang memanggil van untuk membawa rakan bintangnya pulang.

“Dia marah. Saya melihat dia marah pada apa sahaja. [Tetapi] anda tidak boleh mendengar apa-apa,” dedahnya.

Selain daripada Kehancuran Kathy menjadi topik hangat di tengah-tengah RHOBAmusim 12 , peminat juga melihat beberapa wanita rancangan itu bertelagah dengan Erika Jayne , termasuk Crystal, yang tidak memahami Erika mengendalikan keadaan undang-undangnya dengan Thomas Girardi . Yang berkata, apabila ditanya sama ada dia suka Erika, Crystal berkata, 'Ya.'

“Saya dapat melihat sisi yang berbeza. Saya hanya tidak suka, anda lihat, saya kadang-kadang tidak memahami kedudukannya dalam sesuatu, dan saya mengatakannya dengan kuat, tetapi saya juga menggugurkannya, dan kita masih boleh bergerak ke hadapan,” kongsinya.

Merujuk perkara musim ke-13 akan datang daripadaRHOBA, Crystal mengulas mengenai potensi pulangan daripada Denise Richards dan Camille Grammer .

“Saya kenal Denise sedikit sebanyak. Saya kenal Camille melalui rakan lain. Kedua-duanya membawa unsur yang berbeza,' katanya '[Tetapi] saya tidak tahu. Saya tidak tahu gadis-gadis yang akan kembali dari tahun ini, seperti apa motivasi mereka tahun depan? Kalau Rinna betul-betul sama dengan dia sekarang, bawa masuk Denise. Tetapi bagaimana jika dia menyesuaikan diri?'

Kemudian, selepas memanggil casting 'crapshoot' dan mengatakan profesional akan melakukan 'apa sahaja yang mereka mahu,' Crystal menyatakan bahawa dia 'sentiasa suka' Eileen Davidson , walaupun dia tidak pernah benar-benar bertemu dengannya.

'Dia kelihatan sangat seimbang, dan saya cenderung ke arah itu,' jelas Crystal sebelum mengakui dia juga tertarik dengan kegilaan Brandi Glanville .

“Saya suka sedikit liar. Saya tidak terlalu liar, tetapi saya suka berada di sekelilingnya,” dedahnya.

Selain itu, semasa temu bual, Crystal berkata walaupun dia memiliki syarikat air kelapa 'kedua terbesar' 'di dunia', orang ramai 'tidak tahu itu' kerana ia tidak dilihat padaRHOBA.

“Saya telah memilikinya selama 10 tahun. Ia dipanggil Real Coco. Kami mempunyai 40 ladang di Vietnam dan Thailand, tetapi ia tidak pernah diperkatakan. Saya harap tahun depan kita dapat bercakap mengenainya,” katanya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim 13 akan dilaporkan masuk ke dalam pengeluaran pada awal tahun 2023.