Dorit Kemsley muncul pada malam Selasa Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , di mana dia bercakap tentang drama undang-undang keluarganya dan suaminya Paul 'PK' Kemsley hubungan dengan Lisa Vanderpump .

Sambil berbual dengan tuan rumah Andy Cohen , yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon bercakap tentang pelbagai tuntutan mahkamah yang telah difailkan terhadap dirinya dan PK sejak beberapa bulan lalu. Pasangan itu telah dituduh berhutang berjuta-juta dolar kepada beberapa penghutang termasuk IRS. Malah, mereka kini menghadapi memiliki mereka aset yang disita disebabkan oleh pelbagai penghakiman mahkamah.

Mengikut rekod mahkamah, PK berhutang $1.7 juta ke Hotel dan Kasino Bellagio di Las Vegas untuk hutang perjudian yang lalu dan juga berhutang $1.2 juta kepada seorang lelaki yang memberinya pinjaman peribadi beberapa tahun lalu. Selain itu, IRS baru-baru ini memfailkan lien terhadap pasangan itu hampir $1 juta dalam cukai belakang .

Semasa WWHL malam tadi, seorang pemanggil meminta Dorit untuk menangani masalah wang dan tindakan undang-undang yang sedang berlaku.

'Setakat tindakan undang-undang, ia berada di tangan yang betul dan saya tidak boleh membincangkan banyak perkara tetapi anda harus terus menunggu kerana ada lebih banyak cerita itu,' jelas Dorit.Mengenai hubungan semasa PK dengan Lisa, Dorit memberitahu Andy bahawa dia dan PK tetap bersama ketika datang ke drama berterusan mereka dengan pengusaha restoran.

“Saya dan PK melalui semuanya bersama-sama. Saya tidak bercakap dengannya, begitu juga dia,” katanya.

Dorit kemudian menerangkan perpisahan mereka , yang didorong oleh dakwaan bahawa Lisa menolak cerita negatif tentang dia dan keputusannya untuk letakkan anjing angkatnya dengan keluarga lain, sebagai 'sedih.'

Seingat peminat, Dorit dan PK dibawa ke RHOBH oleh Lisa dan suaminya, Ken Todd , untuk musim ketujuh rancangan itu pada 2016.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jesse Grant/Bravo