Dorit Kemsley yakin bekas kawannya itu Lisa Vanderpump cuba untuk bawa dia turun semasa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim sembilan.

Semasa temu bual baharu, Dorit mendedahkan tentang pelakonnya yang 'licik' dan mendedahkan bagaimana dia tahu Lisa berada di belakang cerita Radar Online di mana dia berada. dituduh meninggalkan anjingnya Lucy di tempat perlindungan haiwan di Los Angeles.

'Saya fikir orang tertentu licik dan mereka mendapat apa sahaja mesej yang mereka mahu di luar sana,' jelas Dorit. “Anda perlu melihat artikel itu dan melihat siapa yang mendapat manfaat. Dan kemudian anda tahu, letakkan dua dan dua bersama-sama dan katakan, 'Nah, siapakah itu? Saya tidak tahu.''

Menurut Dorit, dia percaya Lisa begitu disebalik cerita kerana cara artikel itu ditulis, dan kerana banyak butiran yang diberikan kepada Radar Online.

“Ada perkara dalam artikel itu yang hanya dia atau pasukannya sahaja yang tahu. Seperti anjing itu dirumah semula, anjing itu adalah campuran chihuahua. Maksud saya, ini adalah perkara yang hanya segelintir daripada kita tahu - saya, dan pasukannya, dan kakitangan. Siapa lagi yang akan melakukannya?” Dorit tertanya-tanya.Kerana Dorit dan Lisa begitu rapat sejak beberapa tahun lalu, Dorit berkata dia berasa seolah-olah dia telah 'ditikam di dalam hati sepuluh kali'.

'Ini tidak terasa baik tetapi saya fikir apabila ia adalah rakan, terdapat lapisan sensitiviti tambahan. Sudah tentu, anda hanya terkejut. Dan anda berfikir, 'Ya ampun, selain fakta bahawa ia menyakitkan, kini persahabatan saya dipertaruhkan,'' jelasnya.

Sedangkan Lisa ada mencadangkan dia tidak terbuka untuk berdamai dengan diaRHOBAbintang bersama, Dorit termasuk, Dorit berkata terdapat sekurang-kurangnya sedikit peluang mereka boleh membuat perubahan.

'Saya sangat percaya anda boleh mengatasi apa sahaja asalkan ada dua orang yang mahu,' kata Dorit. “Awak kena tengok. Tetapi ada beberapa saat di mana kami mencuba dan anda akan melihat bagaimana hasilnya.'

Dorit kemudian menambah bahawa Lisa nampaknya mendapat layanan istimewa daripada Bravo TV.

'Mari kita fikirkan, jika orang lain melakukan beberapa perkara, anda tahu, adakah mereka akan semudah itu?' dia bertanya. “Saya tidak tahu.”

Juga semasa temu bual, Dorit berkata, 'ya,' apabila ditanya tentang potensi kembali ke rancangan untuk musim 10, menjelaskan, 'Saya seorang profesional.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Media Punch/INSTARimages.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com