Dorit Kemsley harapan Lisa Vanderpump akan muncul pada penggambaran Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula musim sembilan bulan depan, walaupun dia sedang berjauhan daripada pelakon.

Semasa keluar di Los Angeles pada hari Selasa, 21 Mei, kata Dorit Lisa 'harus' menghadiri rakaman itu dan bercakap tentang kemungkinan perdamaian antara mereka sebagai bintang bersama mereka, Tambah Dada , mencadangkan karma sedang menendang punggung Lisa V. di tengah-tengah Drama transphobia malam Selasa .

'Saya sudi. Saya lakukan, 'kata Dorit TooFab di luar Bootsy Bellows apabila ditanya sama ada dia percaya Lisa akan menghadiri pertemuan semula musim sembilan pada bulan Jun. 'Dan saya pastinya fikir dia patut. Pasti.”

Semasa episod RHOBH baru-baru ini, Lisa V. memberitahu Dorit bahawa jika dia benar-benar percaya dia bocor cerita negatif kepada akhbar mengenai pemulangan semula bekas anjingnya, Lucy, mereka 'tidak mempunyai persahabatan.'

Lisa V. juga menggelar Dorit sebagai 'lembu bodoh' kerana mempercayai perkara sedemikian.Namun, di sebalik semua yang telah berlaku antara mereka, Dorit ingin berdamai persahabatan mereka .

“Bukankah itu bagus?” kata Dorit ketika ditanya sama ada semua pihak yang terlibat dalam Puppy Gate boleh memohon maaf dan terus maju. 'Jika hidup boleh menjadi begitu mudah. Sejujurnya. Saya cuba, saya berkata mari kita teruskan, biarlah tidak berurusan dengannya, mari letakkan di belakang kita. Apabila ramai wanita berkumpul, pasti ada beberapa drama, yang saya tahu. Tetapi anda boleh mengatasi apa sahaja. Jika semua orang mahu, anda boleh melalui apa sahaja. Pasti.”

Dalam lainSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsberita, Lisa R. berkongsi meme di Instagram pada hari Rabu di mana dia seolah-olah menghina Lisa V. dengan mencadangkan karma telah datang untuk mendapatkannya.

'Saya dengar karma benar-benar mencederakan anda,' membaca mesej yang dikongsi oleh Lisa R. pada 22 Mei. “Malulah. Tidak juga. F*** awak.”

Lisa Rinna membayangkan Lisa Vanderpump mendapat karma

Siaran Lisa R. datang sehari selepas dia menuduh Lisa V. sebagai 'transphobic' di Twitter selepas menonton dia mencadangkan Erika Jayne telah 'menyelipkan.' Lisa V. berakhir memohon maaf selepas dia menerima beberapa tindak balas.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Image Press Agency/Foto Saham Alamy, Startraksphoto, Kathy Hutchins/Shutterstock.com