Erika Jayne nampaknya dia telah dibenarkan.

Berikutan episod terbaru Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pertemuan semula, yang dipaparkan Tambah Dada mengaku dia sebenarnya yang melempar Garcelle Beauvais ‘buku dalam tong sampah awal tahun ini, Erika berkongsi mesej yang menceritakan tentang 'dibenarkan' dengan peminat dan pengikutnya.

Bersama-sama dengan foto dirinya dan Rinna bergambar dalam posisi 'sorak' dengan beberapa martinis zaitun, Erika menyertakan mesej daripadaTV pejalan kakipada Instagram , yang memberi anggukan kepada tanda Zodiak mereka, Kanser, dan mengatakan bahawa mereka 'dibenarkan selepas mempertikaikan pendapat anda hingga ke akhir yang pahit.'

RHOBH Erika Jayne Mengatakan Dia Kanser dan Mendakwa Lisa Rinna Dibenarkan

Juga dalam Kisah Instagramnya, Erika berkongsi semula mesej dan foto yang pada mulanya disiarkan oleh Lisa. Dalam foto itu, Lisa mempamerkan tong sampah dan kitar semulanya, dan dia bergurau bahawa selepas mengambil haba kerana membuang buku Garcelle ke dalam tong sampah yang tidak diisih dengan betul, kitar semulanya kini 'berlaku'.RHOBH Lisa Rinna Bergurau Tentang kitar semula Selepas Drama Buku Garcelle

Seperti yang dijelaskan oleh Lisa semasa RHOBAperjumpaan semula , dia merakam video buku itu di dalam tong sampah dan menghantarnya kepada mesej kumpulan yang Garcelle tidak disertakan, mungkin dengan Fox Force Five . Dan selepas Erika kecewa dengan video yang dikongsi Garcelle di halamannya sendiri, dia memutuskan untuk berkongsi klip itu (dan menerima tindak balas yang akhirnya datang dengan berbuat demikian) sendiri.

Mengenai mengapa Lisa membuang buku itu pada mulanya, dia menjelaskan bahawa dia dan Garcelle mempunyai perjanjian berjabat tangan bahawa 'kanak-kanak di luar had,' yang dilanggar oleh Garcelle apabila dia memilih untuk meletakkan Amelia Hamlin dalam bukunya (Garcelle kemudiannya mengeluarkan versi pindaan memoirnya selepas dihubungi oleh peguam yang mewakili Amelia).

Di tengah-tengah perjumpaan semula, Andy bertanya kepada Lisa, 'Adakah anda mengitar semula?' Lisa menjawab dengan mengatakan bahawa dia dan suami Harry Hamlin telah membuat pelarasan pada kitar semula mereka dan menyatakan bahawa dia berasa lebih teruk tentang tindak balas yang diterima Erika kerana kekurangan kitar semula daripada apa yang dia dapat melemparkan buku Garcelle .

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian tiga Rabu depan, 26 Oktober, di 8/7c di Bravo.