Kredit: Charles Sykes/Bravo

Erika Jayne meletakkan kakinya dengan Kathy Hilton pada hujung minggu.

Selepas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills 'rakan' datang ke bahagian komen halamannya untuk menaungi adiknya, Kyle Richards , dengan membalas peminat yang memanggil Kyle kerana membenarkan Erika dan rakan pelakon mereka datang antara mereka berdua di tengah musim 12 , Erika menyelar tingkah laku Kathy dan menasihatinya untuk menguruskan hal keluarganya secara peribadi.

Selepas Erika berkongsi foto dirinya, Tambah Dada , dan Diana Jenkins , seorang pengguna Instagram melemparkan naungan ke arah Kyle.

“Sangat mengecewakan untuk menonton [Kyle Richards] tidak menentang anda tiga wanita dan membenarkan anda untuk datang antara dia dan [Kathy Hilton],” tulis orang itu. 'Saya tidak pernah berasa begitu kecewa dengan [kelakuan] yang mengerikan itu dan melihat Kyle tidak melakukan apa-apa mengenainya. sedih sangat sangat. [Kathy Hilton] anda disayangi dan dikehendaki oleh peminat dan kami berterima kasih kerana bersuara.”

Selepas melihat siaran itu, Kathy meneroka bahagian komen siaran Erika, di mana dia berkongsi emoji tangan berdoa dan emoji memerah dengan hati.Dan sebagai tindak balas, Erika tidak teragak-agak untuk memanggilnya.

“JANGAN datang ke halaman saya untuk mengkritik [Kyle Richards]. Musim sudah tamat , pegang masalah keluarga anda secara peribadi dan bukan di media sosial,” tuntutnya.

RHOBH Erika Jayne Slam Kathy kerana Membenci Kyle di Halaman Instagramnya

Baru minggu lepas, semasa muncul dalam episod Teddi Mellencamp podcast itu,Dua T dalam Pod, Kyle membuka bicara tentang kenapa dia tidak bersuara untuk kakaknya di RHOBAmusim 12 reunion .

'Apabila anda dicederakan oleh seseorang, ia tidak selalunya sangat dipotong dan kering,' kata Kyle. 'Saya tidak melanggan idea bahawa anda tetap dengan keluarga tidak kira apa kerana kadang-kadang apabila anda dilayan dengan sangat buruk, anda perlu mengambil langkah ke belakang tanpa mengira sama ada darah atau tidak dan anda perlu mempunyai sempadan. Jika anda tidak tahu keseluruhan cerita, anda tidak boleh tahu mengapa saya tidak melompat masuk dan tidak bertahan.”

Semasa episod yang sama, Kyle bertindak balas kepada Kathy berkata dia tidak akan kembali kepadaRHOBAkalau Erika dan Lisa dibawa balik .

'Bila-bila masa seorang pelakon berkata, 'Saya tidak mahu melakukan persembahan dengan si fulan,' itu tidak berfungsi,' jelas Kyle. “Itu tidak berlaku. Mungkin dia tidak menyedarinya tetapi itu tidak berkesan. Ngomong-ngomong, semakin anda tidak mahu seseorang itu, semakin mereka akan mahukannya. Jadi itu tidak terbang. Bravo membuat keputusan mereka sendiri.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka masuk ke dalam pengeluaran pada lewat Januari 2023 .