Erika Jayne baru-baru ini dipanggang tentang suami yang terasing Thomas Girardi kewangan.

Sebagai pemegang amanah yang mempengerusikan peguam yang kini tidak diberhentikan prosiding kebankrapan terus menuntut Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang pulangkan $25 juta Firma Thomas dipindahkan ke perniagaannya, EJ Global, pemegang amanah telah mengesahkan pemendapan itu — serta perbicaraan yang akan berlaku.

“[pemegang amanah] telah melucutkan jawatan [Jayne]. Tiada deposit lain telah diambil atau disedari,” pemegang amanah baru-baru ini memaklumkan mahkamah, seperti yang didedahkan dalam dokumen mahkamah yang diperoleh oleh Radar Dalam Talian pada 16 Disember, dengan menyatakan bahawa kedua-dua pihak sedang menuju ke perbicaraan, dan Erika meminta perbicaraan juri.

Selain menuntut Erika memulangkan $25 juta Thomas yang didakwa dipindahkan kepada syarikatnya, pemegang amanah meminta Erika menyerahkan sepasang anting-anting berlian bernilai $750,000 yang dibeli Thomas untuknya pada tahun 2007, didakwa dengan dana pelanggan, dan kemudiannya digantikan sebagai sebahagian daripada tuntutan insurans yang jelas .

Dan selepas didedahkan bahawa anting-anting yang diserahkan Erika dilaporkan bukan yang sama dia perolehi daripada tuntutan insurans, barang-barang itu dilelong dengan harga $250,000 dalam pemerintahan Erika masih merayu.

Dalam lain Erika Jayne berita, peguam Ronald Richards ‘isteri, Lauren Boyette Richards , telah dikenal pasti sebagai pemilik baruRHOBAanting-anting bekas ahli cast.

Seperti yang mungkin dilihat peminat, Lauren mengesahkan berita itu di halaman Instagramnya pada hujung minggu.

“Saya sekarang nampak kenapa awak berjuang untuk ini [Erika Jayne]. Mereka menakjubkan! Adakah saya perlu membuang Girardi?” Lauren bertanya dalam kapsyen gambarnya, bersama dengan hashtag untuk 'penipuan Girardi.'

Ronald Richards Membeli Anting-anting Erika Jayne untuk Isteri Lauren

Dan di bahagian komen siarannya, Lauren difahamkan menghadapi tindak balas daripada pengguna yang menganggap sangat ganjil bahawa dia adalah pemilik baru anting-anting Erika.

“Saya rasa sebahagian akan diberikan kepada mangsa. Persoalannya, mengapa dia membeli anting-anting itu? Untuk membantu mangsa atau untuk pengaruh?” seorang bertanya.

“Saya melakukan kedua-duanya. Maksud awak?” balas Lauren.

Isteri Ronald Richards Dakwa Dia Bantu Erika Jayne Mangsa

'Adakah anda lebih suka memiliki berlian ini atau memegang berlian di Bravo?' seorang lagi tertanya-tanya.

“Saya lebih suka membeli anting-anting ‘hilang’ yang asalnya sepatutnya dijual dan menderma kedua-duanya untuk keluarga yang tidak berdosa ini. You will see in time…” Lauren mengusik, seolah-olah mencadangkan barang-barang itu akhirnya akan bertukar pemilikan demi mangsa.

Ronald Richards Isteri Lauren Bercakap Erika Jayne Anting-anting

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim 13 dijangka untuk memulakan penggambaran awal tahun depan.