Kredit: Fayes Vision/startraksphoto

Erika Jayne sedang bersuara selepas mengetahui identiti pemilik baharu anting-anting berliannya tak lain tak bukan Lauren Boyette Richards , isteri kepada peguam Ronald Richards , yang telah melaporkan tentang dirinya dan Thomas Girardi isu undang-undang selama bertahun-tahun dan secara ringkas bekerja bersama pemegang amanah mempengerusikan kebankrapan Thomas .

Semasa muncul pada Teddi Mellencamp dan Hakim Tamra Podcast awal minggu ini, the Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star mengakui dia tidak terkejut melihat Lauren telah menyiarkan foto dirinya memakai anting-anting di Instagram sebelum bertindak balas terhadap dakwaan 'penguntit' Teddi dan cadangan Tamra bahawa tingkah laku Ronald dan Lauren adalah 'menjijikkan'.

'Saya suka mengatakan saya terkejut tetapi pada ketika ini dalam hidup saya, saya tidak,' akui Erika pada episod 20 Disember Dua T dalam Pod .

Kedua-dua Teddi dan Tamra terganggu oleh fakta bahawa Lauren akan bergambar dengan anting-anting itu, dan Teddi bertanya kepada Erika, 'Apakah jenis penguntit yang mendapatkan anting-anting anda, menyiarkannya di Instagram, dan pergi dari sana?'

'Peguam ini telah begitu taksub dengan anda sejak sekian lama dan kini fakta bahawa isterinya atau dirinya sendiri membeli anting-anting ini sangat menjijikkan,' tambah Tamra.'Saya bersetuju, dan ia juga menakutkan kerana ini adalah seseorang yang membocorkan alamat saya, yang telah melakukan apa sahaja yang dia boleh untuk mendorong dirinya ke dalam hidup saya dan ke dalam semua yang telah berantakan di seluruh situasi ini, dan anting-anting adalah sebahagian daripadanya. daripadanya,” kata Erika.

Erika kemudiannya tertanya-tanya mengapa Ronald dan Lauren ingin memiliki anting-anting itu jika mereka adalah 'berlian darah,' menandakan fakta bahawa mereka adalah dibeli oleh Thomas dengan dana dimaksudkan untuk pelanggannya .

'Mereka sangat taksub. Ia adalah trofi dan anda boleh merasainya dan anda boleh melihatnya,” jelasnya.

'Berhati-hati. Ia adalah tingkah laku yang pelik,” nasihat Tamra.

'Ia benar-benar pelik dan saya telah membangkitkannya berkali-kali dengan ramai orang,' Erika menyambung, sambil menambah bahawa Ronald dan Lauren pasti akan 'suka fakta bahawa' mereka menjadi topik hangat pada rancangan Teddi dan Tamra.

'Itulah orang-orang ini. Saya selalu berkata, biarlah mahkamah memikirkannya,” kata Erika. “Dan anting-anting yang dilelong, tidak mengapa. Saya faham. Tetapi walaupun anda membelinya, apa gunanya? Tetapkan semula dan teruskan hidup anda. Jika dia mahukan sepasang berlian, dunia dipenuhi dengan anting-anting berlian yang cantik, percayalah. Tetapi ini adalah perkara peribadi dan mereka taksub, seribu peratus taksub.”

Erika seterusnya mengatakan bahawa mengenai drama undang-undangnya, terdapat perkara yang jauh lebih penting yang boleh diperkatakan oleh orang ramai.

“CFO, atau akauntan,telah ditahankerana mencuri $10 juta daripada Girardi Keese jadi terdapat banyak perkara lain yang sedang berlaku,” katanya.

Erika dan rakan pelakonnya dijangka masuk ke dalam pengeluaran padaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim 13 pada awal 2023.