Kredit: MEGA, Vince Flores/startraksphoto

Erika Jayne mungkin telah mencadangkan tuntutannya baru-baru ini tentang Dorit Kemsley dan suami Paul 'PK' Kemsley sedang menuju perpecahan adalah gurauan semata-mata , tetapi dia menerima komen itu selangkah lagi semasa rakaman Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung di BravoCon .

Selepas mencetuskan perbalahan dengan Dorit dan PK dengan menamakan mereka sebagai Suri Rumah Sejati bintang yang dia rasa akan berada di sebelah penceraian , yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon menjelaskan sentimennya tentang rakan pelakonnya, mendedahkan rakan pelakonnya yang paling dan paling kurang menyokong, dan bertindak balas terhadap kemungkinan Brandi Glanville kembali kepada siri .

“Baiklah… Ada seperti beberapa… Pada perjumpaan itu terdapat situasi seperti itu tentang ada khabar angin bahawa [ Kyle Richards ] dan [ Mauricio Umansky ] dan PK dan Dorit bertukar dan bahawa mereka menghadapi masalah dalam perkahwinan mereka jadi ya, itulah sebabnya,” jelas Erika mengenainya WWHL: Selepas Tayangan daripada laporan Dorit sebelum ini menyelar sebagai 'kasar.'

Bagi pelakon bersamanya yang paling banyak dan paling kurang menyokong, Erika menamakan Tambah Dada sebagai yang paling menyokong, yang segera mendapat dia satu siri ejekan .

“Lisa Rinna adalah yang paling menyokong kerana saya bertanya kepadanya... Anda benar-benar tidak sepatutnya mengejek dan saya akan memberitahu anda mengapa: Kerana dia bercakap benar. Tetapi inilah perkara lain. Tidak, tidak, tidak,” sambung Erika sambil orang ramai terus mengejek rakannya. “Saya tahu ramai orang tidak menyukai kebenaran dan itu tidak mengapa. Tetapi dia adalah yang paling menyokong.”Erika kemudiannya menamakan Dorit dan Kyle sebagai yang paling tidak menyokong.

'Orang yang paling saya kecewa kadang-kadang ialah Kyle dan Dorit kerana saya berkata, 'Kawan-kawan lihat. Awak kenal saya. saya di hadapan awak. Tanya saya soalan. Jangan potong saya di belakang saya ,'” dedahnya.

Mengenai kemungkinan Brandi menyertai semula siri ini , Erika seolah-olah berada di atas kapal.

'Inilah perkaranya: Brandi seorang yang bercakap benar, sama ada anda suka atau tidak, walaupun dia menggelar saya sebagai suri rumah yang paling berlebihan pada hari lain, saya masih mencintainya untuk itu. Tidak mengapa dan saya akan memberitahu anda mengapa: Saya lebih suka mempunyai itu daripada mengarut, 'kata Erika. 'Anda tidak perlu menyukai semua orang dalam kumpulan tetapi anda boleh menghormati orang kerana jujur ​​di wajah anda dan Brandi melakukannya.'

Dan sebagai tindak balas, Brandi, yang juga berada di rakaman itu, menjawab, 'Terima kasih, Erika, dan saya menemui anda serta-merta dan berkata, 'Saya berkata ini.''

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian tiga pada hari Rabu, 26 Oktober, di 8/7c di Bravo.