Kredit: Todd Williamson/ Astrid Trzeciarz/Bravo

Garcelle Beauvais dan Sutton Strarke tidak lagi mengikuti Tambah Dada di Instagram.

Berikutan dramatik musim ke-12 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , yang melihat Lisa mengaku melambung Memoir Garcelle dalam tong sampah dan menjerit kepada Sutton pada beberapa kesempatan, wanita kelihatan menjauhkan diri dari mereka bintang bersama kontroversi .

“Sutton Stracke dan Garcelle Beauvais telah berhenti mengikuti Lisa Rinna,” theZon Suri Rumah Sebenarpada Instagram disahkan kepada pengikut mereka pada 28 Oktober.

RHOBH Garcelle Beauvais dan Sutton Stracke Unfollow Rinna

SebagaiRHOBApeminat mungkin tahu, Garcelle dan Sutton berhenti mengikuti Lisa berlaku selepas dua wanita itu bercakap menentangnya dalam beberapa mesej yang dikongsi di halaman Twitter mereka.Pada penghujung minggu lalu, selepas Lisa menggunakan Kisah Instagramnya untuk mencadangkan bahawa dia banyak bertelagah dengan bintang-bintang masa lalu dan sekarang adalah sebahagian daripada tugasnya , Garcelle dan Sutton bersuara.

'Hanya menjalankan tugas saya kawan-kawan,' Lisa memberitahu peminat media sosialnya pada masa itu, bersama-sama dengan foto mereka yang dia bertelagah sejak beberapa tahun kebelakangan ini, termasuk Lisa Vanderpump , Camille Grammer , Denise Richards , Yolanda Hadid , dan Kim Richards . “Sekadar menjalankan tugas saya. Memanggil omong kosong mereka satu ahli pelakon pada satu masa.”

Tetapi selepas melihat siaran itu, Sutton bertanya, “Siapa peduli? Tiada lagi untuk saya.”

Dan sebagai tindak balas, Garcelle menambah, 'Gadis saya cukup dengan awak.'

Sebelum menyamakan telatah agresifnya terhadap rakan pelakonnya dengan tanggungjawab pekerjaan, Lisa menyalahkan telatahnya yang berlebihan pada kesedihan yang teramat dia hadapi selepas November 2021 kematian ibunya , Lois Rinna .

Pada masa yang sama, semasa muncul pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , Lisa dimiliki sehingga perangai jahat dia di Instagram dan berkata dia berharap coraknya akan bertambah baik mengikut masa.

“Saya telah menjadi mimpi ngeri yang membolak-balikkan. Saya tahu. Saya mengakuinya,” kongsinya. “Saya telah cuba membaikinya sebaik mungkin. Saya sedar sepenuhnya bahawa saya kucar-kacir sekarang. Saya hanya huru-hara. Jadi mari kita berharap ia menjadi lebih baik.'