Harry Hamlin sedang memecah kesunyian pada yang terkenal Drama Puppy Gate yang sedang dimainkan pada masa ini Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Harry nampaknya berada dalam bot yang sama dengan isterinya Tambah Dada , memikirkan bahawa keseluruhan Puppy Gate berlaku kerana terdapat rancangan baru untuk dipromosikan. Harry menawarkan pandangannya mengenai keseluruhan situasi semasa dia mempromosikan filem barunya,Tiada Alternatif.

“Tahun ini terdapat banyak, nampaknya terdapat banyak kehangatan di seluruh cerita anjing dan saya mempunyai perasaan bahawa ada agenda sekunder di sana mungkin; rancangan baru dalam karya dipanggilAnjing Vanderpump,mungkin,” kata Harry Mingguan AS pada 9 April.

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, sumber telah mendedahkan satu lagi spin-off sedang dalam kerja-kerja di Bravo itu kira-kira Lisa Vanderpump penyelamatan anjing - Vanderpump Dogs. Di samping itu, Rinna telah bersuara mahu dibayar kerana membantu bintang bersamanya melancarkan rancangan baharu ini, ketika dia mengeluarkan kenyataan di Instagram Storiesnya pada 7 Mac.

'Saya sangat gembira untuk kita semua menggunakan platform ini untuk rangkaian solekan rancangan tv restoran charitiea [sic] barisan pakaian empayar kecergasan anda namakan saya menyokong wanita ini 100 peratus,' tulis siaran itu. 'Tetapi jika anda berminat untuk menggunakan perkhidmatan kami tanpa memberitahu kami - bahawa kami sedang memainkan jalan cerita untuk melancarkan juruterbang untuk pertunjukan baharu dan anda tidak memberi pampasan tambahan kepada kami untuk itu.'Rinna menambah, “Jadi jika ini benar-benar menjadi pertunjukan lain, peguam saya akan menelefon. $$$$$$$$$$$$.” Tidak lama kemudian, Rinna ditarik balik ugutannya untuk mendakwa.

Harry nampaknya berfikir bahawa Puppy Gate adalah semua untuk mempromosikan rancangan Bravo baharu ini, dan dia yakin bahawa isterinya akan lebih mampu menangani situasi itu pada masa akan datangSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsistimewa reunion.

'Maksud saya arnab dari beberapa tahun lalu saya rasa, dan itu luar biasa,' Harry menerangkan tentang pertemuan semula Musim 7. “Maksud saya, saya tidak tahu bagaimana dia melakukannya tetapi dia memerah satu koyakan dan ia menghancurkan hati Amerika. Saya suka itu; ianya sangat bagus.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. EST di Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com, Instaimages