Pertelingkahan yang berterusan antara Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Tambah Dada dan Nicollette Sheridan , bekas isteri suami Lisa, Harry Hamlin , baru sahaja mengambil giliran dengan Harry kini terlibat.

Jika anda ingat, daging lembu itu bermula selepas Lisa mendakwa semasa episod RHOBH terbaru bahawa Nicollette menipu Harry dengan penyanyi Michael Bolton , pada awal tahun sembilan puluhan, semasa perkahwinan singkat Nicollette dan Harry selama 11 bulan. Nicollette kemudian ditembak balik di Lisa pada petang Jumaat, memanggil komennya sebagai 'berita palsu.'

Nah, Harry kini bertepuk tangan kembali kepada bekas isterinya Nicollette, kerana dia menegaskan dia memang melangkah pergi kepadanya semasa perkahwinan mereka.

“Semula Berita Palsu! Apa namanya apabila isteri anda setahun tiba-tiba tidur dengan penyanyi pop? …dua minggu selepas ibu anda meninggal dunia?? Saya melakukan banyak perkara dengan isteri saya 'dari hidung ke hidung' tetapi menamatkan perkahwinan kami bukanlah salah satu daripada mereka!' Harry yang biasanya terpelihara tweeted

Harry Hamlin menyelar Nicollette Sheridan kerana menipuBeberapa saat sebelum Harry menghantar tweetnya, Lisa juga menghantar mesej kepada Nicollette kepadanya Instagram Cerita.

Lisa menulis, 'Saya buruk, saya minta maaf @IamNicollette, saya terlupa untuk Terima kasih juga. Terima kasih kerana f–king Michael Bolton dan menipu Harry semasa berkahwin.

Dia menambah, 'Saya fikir saya akan mengambil jalan yang tinggi dan tidak tweet ini.'

Lisa Rinna bertepuk tangan pada Nicollette Sheridan

Tidak menghairankan, Nicollette, yang mungkin atau mungkin tidak membuat penambahan hebat pada RHOBH musim depan, memutuskan untuk membalas, kepada Harry dan Lisa, sambil dia menyeru Harry untuk menerima peranannya dalam kematian perkahwinan mereka.

Nicollette Sheridan dan pelakon Harry Hamlin

Nicollette Sheridan dan Harry Hamlin bergambar bersama semasa Anugerah Emmy pada 16 September 1990

Nicolette tweeted , “Adakah anda benar-benar mahu kebenaran dikongsi? Saya menghargai bahawa anda ingin menyokong naratif BERITA PALSU suri rumah anda, tetapi pengakhiran perkahwinan kami tidak ada kaitan dengan orang lain selain kami. Malangnya anda masih tidak boleh memiliki bahagian anda. @HarryRHamlin @lisarinna.”

Nicollette Sheridan membalas diss Twitter Harry Hamlin

Bagi Harry, dia meluangkan masa untuk menafikan bahawa Lisa adalah orang yang menulis tweet dari akaun Twitternya selepas seorang peminat menuduhnya berbuat demikian.

Dia menulis, 'Ini bayi saya. Lisa tak ada dekat mana pun!”

Lisa juga membalas tweet Nicole, menulis: 'Sayang @IamNicollette Anda adalah hadiah yang terus memberi!'

Di suatu tempat, kita bayangkan Lisa Vanderpump sedang menarik nafas lega bahawa ada yang berterusan Mungkin dia itu tidak melibatkan dia!

TheSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada malam Selasa di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Eugene Powers/Shutterstock.com, Foto Saham Barry King/Alamy