Kredit: Charles Sykes/Bravo

Kathy Hilton agak aktif di Instagram pada malam Selasa menjelang bahagian kedua tiga bahagian Suri Rumah Sebenar Beverly Hills perjumpaan semula.

Sebagai dia perselisihan yang berterusan dengan Tambah Dada dan perkara yang mengerikan Lisa dakwaan katanya tentang kakaknya, Kyle Richards , terus jadi di barisan hadapan daripada drama rancangan itu, Kathy memberi reaksi kepada beberapa komen daripada penonton di media sosial, yang membalas kiriman yang bertanya, “Adakah anda percaya tuduhan-tuduhan itu menentang Kathy Hilton?”

Pada 22 September, The Di Sebalik Tali Baldu Bersama David Yontef podcast berkongsi penerangan tentang episod rancangan mereka pada mereka Instagram muka surat.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Behind The Velvet Rope (@behindvelvetrope)Minggu kemudian, di bahagian komen Di Sebalik Tali Baldu Bersama David Yontef siaran podcast, Kathy bertindak balas terhadap pendapat ramaiRHOBApenonton.

'Anda perlu bertanya kepada diri sendiri ini: Mengapa Lisa tidak menghubungi 911 atau Harry Hamlin jika dia sangat takut sehingga dia mengunci dirinya di dalam biliknya?” seorang bertanya. “Mengirim mesej [ Erika Jayne ] dan mengulas tentang tingkah laku Kathy apabila Rinna tidak layak adalah salah pada banyak peringkat. Lebih baik Rinna berhati-hati dengan perkataan yang digunakan untuk menggambarkan orang, terutamanya orang yang banyak wang, kerana kali terakhir saya memeriksa Rinna tidak tersenarai sebagai ‘Dr.’ Lisa Rinna!”

'Mereka mempunyai rancangan!' balas Kathy. “Kenapa SMS [Erika]??? Jika dia takut hubungi 911 … atau bimbang tentang saya hubungi kakak saya. Bukan panggil [Erika] untuk bergosip !”

RHOBH Kathy Hilton Menuduh Rinna dan Erika Merancang Penghapusan

Kemudian, pengulas lain mencadangkan bahawa jika Lisa menghantar mesej kepada Erika, dia mempunyai peluang untuk 'merakam kehancuran ini .”

'MATA SANGAT BAIK,' balas peminat kedua. “Mengetahui Rinna jika ia berlaku di hadapannya, dia akan merakamnya dan mendedahkannya sebagai bukti dan bukannya menghantar mesej kepada Erika, juga mengapa Erika daripada semua orang? Jika dia begitu mengambil berat tentang Kyle dan persahabatan rapat mereka, mengapa dia tidak segera menghubungi/mengirim teks kepada Kyle supaya ia boleh didokumenkan sebagai bukti? Ia sama sekali tidak masuk akal.”

Dan Kathy bersetuju, menulis, “Atau hubungi kakak saya??? Sangat teduh.” Pengulas awal kemudian menjawab, 'Tepat sekali.'

RHOBH Kathy Hilton Tertanya-tanya Mengapa Rinna Tidak Menelefon Kyle Di Tengah Kehancuran

Juga di Instagram, Kathy membalas beberapa orang lain yang menyebelahinya.

'Kathy mungkin mengalami krisis. Siapa peduli, tidak macam Rinna tak pernah pun ,” kata seseorang. “Saya tidak fikir Kathy memecahkan gelas dan mengancam sesiapa, seperti yang dilakukan Rinna. Tolong Rinna menderita PTSD kerana Kathy?? Itu perkara paling kelakar yang pernah saya dengar…”

Sementara itu, dalam ulasannya sendiri, Kathy membalas dengan beberapa siri emoji ketawa.

RHOBH Kathy Hilton Ketawa Tentang Kehancuran Masa Lalu Lisa Rinna

Seorang lagi mengesyaki apa yang Kyle suarakan pada perlawanan akhir, berkata, 'Rinna sedang membantu Erika melencong... Kathy memberi mereka sesuatu dan mereka meletupkannya.' Dan Kathy memuji komen itu.

RHOBH Kathy Hilton Reaksi Kepada Lisa Rinna Meletupkan Cerita Kecil

Meneruskan, Kathy bertindak balas terhadap mesej daripada penonton yang merasakan bahawa dia mungkin bosan dengan sikap Lisa dan Erika yang meremehkan.

'Begitu [ramai] telah mengatakan beberapa perkara jahat tentang Kyle ... Bagi [Rinna] dan Erika untuk mengambil kesempatan daripada masa ini untuk menepis dan melakukan [sedikit] kawalan kerosakan adalah sangat... [mengeluh] smh melelapkan mata saya,' kata mereka.

RHOBH Kathy Hilton Percaya Lisa Rinna Melakukan Kawalan Kerosakan Dengan Tuntutan Kehancuran

Kathy juga menawarkan jawapan kepada seseorang yang bertanya sama ada ada petisyen dalam talian mereka boleh menandatangani untuk mempunyai Lisa melepaskan tembakan dariRHOBA .

“So over Lisa Rinna. Adakah terdapat petisyen untuk mengeluarkannya dari rancangan itu lol. Dia hanya sentiasa MENCAPAI. Lepas tangan [Kathy Hilton]!!!!!!!! Kami sayang [kamu] Kathy lol,” kata mereka.

RHOBH Kathy Hilton Bereaksi terhadap Memohon Lisa Rinna untuk Dipecat

Komen lain yang Kathy nampaknya menghargai berbunyi, “Saya tidak percaya Kathy berkata apa yang Rinna katakan dia lakukan. Saya tidak percaya ia seteruk itu. Saya rasa Rinna memerlukan jalan cerita untuk mengelak daripada kehancuran Erika yang mengerikan pada malam sebelumnya.'

RHOBH Kathy Hilton Setuju Rinna dan Erika Cuba Membelok

Kathy juga terpaksa mempertahankan dirinya.

“Bravo takut disaman oleh Hilton. Mereka adalah kumpulan manusia yang jahat. Buat kajian Hilton. Kathy Hilton jahat!” pengkritik mengisytiharkan.

'Saya tidak fikir begitu,' jawab Kathy.

RHOBH Kathy Hilton Bertepuk Tangan Pada Dakwaan Memiliki Keluarga Jahat

RHOBATontonan Langsung – Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam iniSuri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion , bahagian dua, yang disiarkan pada 8/7c di Bravo. Semasa episod disiarkan, sila siarkan pendapat anda di bawah.