Kathy Hilton baru-baru ini 'menyukai' mesej Instagram yang mengejutkan tentang kakaknya, Kyle Richards .

Selepas menderita a utama jatuh dengan Kyle atas tuntutan Tambah Dada dibuat tentang dia kehancuran di Aspen , termasuk sindiran bahawa Kathy bertekad untuk 'memusnahkan' Kyle dan keluarganya , yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon 'suka' mesej yang menuduh Kyle sebagai di belakang persediaan .

Rambut Berambut Perang Hati Hitampada Twitter berkongsi siaran 'suka' dengan peminat dan pengikut mereka pada 25 Oktober.

'Kepada mereka yang berkata, 'Mengapa Kyle membiarkan Rinna melakukan ini,' fahami satu perkara: Dia tidak 'membiarkan' mereka melakukannya, dia berada di belakang mereka melakukannya,' mesej itu mengisytiharkan. 'Begitulah dia telah beroperasi selama ini dan orang ramai masih tidak melihatnya. Rinna cuba untuk memusnahkan kenalannya; Kyle melakukan perkara yang sama kepada keluarga dan rakannya sendiri.”

Mesej itu terus memalukan Kyle kerana ketawa Erika Jayne layanan buruk terhadap Garcelle Beauvais 'adalah, Jax Nilon , dan kerana 'memusnahkan' adik perempuannya yang lain, Kim Richards .'Dia akan melakukan apa sahaja untuk wang dan status sosial - sama ada itu ketawa pada seorang kanak-kanak berumur 14 tahun Budak hitam mendapat didera secara lisan dan bersorak dengan suaminya, atau memusnahkan kakaknya Kim pada yang paling terdedah. Tidak ada yang terlalu rendah untuk Kyle Richards,” kata kenyataan itu.

RHOBH Kathy Hilton Cadangkan Kyle Bersiap untuk Memusnahkan Dia dan Kim Richards

Juga di Instagram, Kathy membalas Sutton Strarke menganggap dirinya 'pro-Kathy Hilton' pada Berita Pagi KTLA 5 awal minggu ini.

'Saya berasa sangat sedih dengan apa yang berlaku kepadanya dalam akhbar dan, apa yang saya fikir mungkin sindiran tentang wataknya. Saya rasa mereka salah, 'sudah jelas Sutton pada rancangan itu. 'Ia membuatkan saya berasa kesal dengan apa yang berlaku.'

Sutton juga bertindak balas kepada Kathy mengatakan dia tidak akan kembali kepadaRHOBAjika Lisa dan Erika Jayne dibawa balik untuk musim 13 .

'Saya tidak fikir mana-mana daripada kita mempunyai apa-apa bidang kuasa ke atas siapa yang kembali dan siapa yang tidak jadi saya tinggal di luar bahagian itu,' jelas Sutton. “Kami perlu menyelesaikan perbezaan kami. Itulah salah satu perkara yang menarik dalam persembahan itu.'

Dan selepas menemui klip wawancara, yang memaparkan mesej tentang 'kebenaran' yang keluar pada bahagian tiga RHOBAperjumpaan semula , Kathy berkongsi semula siaran di Instagram Storynya.

RHOBH Kathy Hilton Bereaksi Terhadap Sutton Stracke Berada dalam Pasukannya

RHOBATontonan Langsung – Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam iniSuri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion , bahagian tiga, yang disiarkan pada 8/7c di Bravo. Semasa episod disiarkan, sila kongsikan pendapat anda di bawah.