Kredit: INSTARimages

Kyle Richards dan kakak Kathy Hilton mungkin tidak berada di istilah terhebat sekarang selepas musim 12 yang tegang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , tetapi keluarga adalah keluarga.

Ketiga-tiga adik beradik itu baru-baru ini berkumpul untuk merancang Kim Richards ' anak perempuan Brooke Wiederhorn 's baby shower dalam perayaan dan penantian anak ketiganya. Mandi itu dihoskan bersama oleh Paris dan Nicky Hilton serta anak perempuan Kyle, Farrah Aldjfrie dan Alexia , Sophia , dan Portia Umansky .

mengikut DAN! Berita , pesta mewah itu diadakan di rumah Kathy dan menampilkan hiasan berhias, termasuk landskap meja yang dihiasi dengan lebih daripada 400 batang bunga ros. Terdapat juga hidangan lazat oleh Dolci Delivered. Turut hadir ialah rakan Kathy RHOBA bintang bersama Sutton jalan dan kawan rapat keluarga Faye Resnick .

Bagaimanapun, Kyle tidak hadir ke acara itu walaupun mempunyai tangan dalam merancangnya.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kathy Hilton (@kathyhilton)

Menurut sumber, Kyle tidak dapat hadir ke perayaan itu kerana dia 'bekerja di acara lain di seluruh bandar.'

Alasannya agak mudah kerana kedua-duanya telah terlibat secara terbuka dalam pertelingkahan yang berpunca daripada dakwaan Kathy. “kehancuran” di Aspen, Colorado. Situasi telah bermain di bolak-balik antara Kathy, Kyle, dan Lisa Iman (yang ketidakupayaan untuk 'membiarkannya' hanya menyalakan api) pada RHOBA perjumpaan semula.

Kyle baru-baru ini memberitahu DAN! bahawa musim ini dan pertemuan semula berikut telah menjadi 'paling tidak digemarinya'.

TheHalloweenPelakon telah mengakui bahawa dia dan Kathy 'tidak hebat' pada masa ini, tetapi dia mempunyai 'harapan yang tinggi' bahawa mereka boleh berdamai pada masa hadapan.

'Saya tahu itulah sebabnya saya sangat emosional pada perjumpaan itu,' katanya. 'Bagi saya, saya tidak fikir orang menyedari betapa ia mempengaruhi keluarga dan perhubungan saya, dan saya telah menahannya sejak sekian lama, dan itulah sebabnya saya berasa sangat emosional.'

'Kami adalah sebuah keluarga dan kami akan sentiasa kembali bersama,' dia membuat kesimpulan.