Kyle Richards sedang memberitahu sisinya tentang cerita berkenaan pertemuannya baru-baru ini Lisa Vanderpump .

Semasa temu bual baharu, ibu kepada empat anak itu bercakap tentang pertemuannya yang tidak selesa bekas kawannya dan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama, yang berlangsung di kedai Neiman Marcus di Los Angeles.

'Saya tidak akan berkata apa-apa tetapi kerana dia sudah melakukannya - saya melihatnya di kaunter Chanel di Neiman Marcus,' kata Kyle Kami Mingguan pada hari Sabtu, 11 Mei. “Saya sudah lapan bulan tidak berjumpa dengannya. Dan saya seperti, saya berkata, ‘Hai, Lisa.’ Dia menoleh dan dia kelihatan seperti melihat hantu. Dia mengambil dua kali ganda dan dia berkata, 'Oh, Tuhanku. Wah.’”

'Kami bercakap agak lama,' tambahnya. 'Seperti yang dia katakan, ia adalah OK.'

Walaupun Kyle tidak mempunyai apa-apa yang buruk untuk dikatakan tentang Lisa atau perbualan mereka, dia menyedari bahawa lokasi pertemuan mereka tidak betul-betul ideal.“Ia amat janggal di Chanel di Neiman Marcus, biar saya beritahu anda. Ia mula menjadi sangat sibuk di sana juga,” jelasnya.

Seperti yang mungkin dilihat oleh sesetengah orang, Lisa bercakap tentang pelarian minggu lepas , memberitahu Kami Mingguan bahawa mesyuarat yang tidak dijangka itu adalah 'OK'.

Sementara Lisa memulakan penggambaran musim kesembilan dengan penggambaran yang lainSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon, dia mengalami pertengkaran besar-besaran dengan Kyle musim luruh lepas dan untuk baki musim ini, dia merakam sendiri .

'Apabila kami membuat penggambaran, dan kami akan melakukan perjalanan ini, saya berfikir, 'Lisa sepatutnya berada di sini.' Kami akan berseronok dan ketawa,' Kyle merenung.

Semasa musim kesembilan, Kyle dan Lisa berperang selepas Lisa dituduh membocorkan cerita kira-kira Dorit Kemsley ke Radar Online.

“Saya harap [Lisa] baru sahaja berhadapan dengan semua orang dan mengeluarkan dirinya. Kerana saya fikir ia akan meledak dan kita boleh teruskan. Tiada siapa yang mahu ia berlarutan. Saya suka Lisa untuk lebih terlibat dengan kami dan hanya tinggal dan bercakap dengan kami, 'kata Kyle. 'Kami juga sanggup menggugurkannya supaya lebih mudah, dan teruskan, tetapi dia tidak mahu berbuat demikian.'

Walaupun Lisa masih belum mengesahkan sama ada dia akan hadir atau tidak rakaman reunion bulan depan , Kyle berharap dia akan datang dan menyelesaikan ketegangan yang berlarutan antara dia dan rakan pelakonnya, seperti yang dia lakukan baru-baru ini Brandi Glanville .

“Saya tidak suka mempunyai perasaan negatif atau tenaga dengan sesiapa pun. Saya tidak mempunyai sebarang musuh. Malah, saya terserempak dengan [bekas bintang bersama] Brandi Glanville baru-baru ini dan dia sangat baik dengan saya. Saya seperti, 'Saya tidak mempunyai masa untuk ini dalam hidup saya.' Dan kemudian orang seperti, 'Anda pengkhianat, anda bercakap dengan Brandi. Dia mengikuti anda di Instagram dan anda mengikutinya kembali.’ Saya seperti, ‘Saya terlalu tua untuk mengadakan perbualan ini tentang mengikuti orang di Instagram.’ Saya minta maaf kerana saya tidak menyimpan dendam. Saya tidak boleh berpegang kepada tenaga negatif,” jelas Kyle.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Aaron Poole/E! Hiburan