Kredit: Xavier Collin/ABACA/INSTARimages, Shutterstock/Kathy Hutchins

Kyle Richards tidak percaya itu Erika Jayne diramalkan Dorit Kemsley dan Paul 'PK' Kemsley akan menjadi yang seterusnya Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pasangan bercerai di atas pentas di BravoCon awal bulan ini.

Mengikuti komen yang mengejutkan , yang mendorong habis-habisan perbalahan media sosial antara Erika, Dorit dan PK, serta syak wasangka daripada Sutton Strarke , Kyle mengaku 'berlantai' ketika mempertahankannya perkahwinan pasangan tersebut dan bertindak balas kepada peminat yang memanggilnya kerana gagal menjadi 'kakak sejati'. Kim Richards di tengah-tengah musim lima.

'Saya sebenarnya kecewa dengan komen itu,' kata Kyle Orang dalam . “Saya pun tidak tahu dari mana datangnya. Dorit dan PK adalah kawan rapat kami, dan kami menghabiskan banyak masa bersama mereka dan keluarga mereka. Mereka pasangan yang sangat penyayang dan menyokong.”

Menurut Kyle, dia gembira dapat berehat drama daripadaRHOBA - kebanyakannya telah berpusat di sekelilingnya hubungan yang tegang dengan kakak Kathy Hilton — dan kembali ke kerjayanya dalam lakonan.

'Itu akan menjadi gangguan yang baik,' katanya. “Lakonan adalah cinta pertama saya, perkara kegemaran saya untuk dilakukan. Saya akan gembira untuk meninggalkan realiti semasa rehat ini dan memberi tumpuan kepada lakonan dan penerbitan saya… Itu menyembuhkan saya.'Sementara itu, semasa rakaman Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung di BravoCon, Kyle dihadapkan dengan peminat yang memanggilnya kerana gagal membelakangi kakaknya Kim Tambah Dada di tengah-tengah makan malam pelakon mereka di Amsterdam semasa musim kelima. SebagaiRHOBApenonton mungkin ingat, Kim mengkritik Kyle di tengah-tengah perjalanan, mencadangkan bahawa Kathy akan melakukan tugas yang lebih baik untuk mendapatkannya kembali — seperti 'kakak sejati'.

'Mengapa dia tidak membelakangi Kim seperti kakak sebenar seperti Kathy semasa perjumpaan semula?' tanya kipas pada WWHL: Selepas Tayangan .

Tetapi sebagai tindak balas, Kyle menjelaskan kepada tetamu BravoCon bahawa ada jauh lebih kepada keadaan daripada dia tahu.

'Kerana anda tidak selalu mempunyai latar belakang, kawan,' katanya. “Ada perkara yang anda tidak boleh jelaskan selalu. Dan keluarga sangat rumit. Jadi jika saya meletakkan kamera di rumah anda, kita akan bercakap kemudian.'

Ia belum diketahui lagi bilakahSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon akan memulakan penggambaran musim 13 .