Kyle Richards keliru dengan komen yang 'tidak wajar' Camille Grammer baru-baru ini dibuat terhadapnya di Twitter.

Sama seperti dia berurusan dengan kemasukan ke hospital anak perempuannya, Sophia Umansky , yang pergi ke kolej di Washington, D.C., yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star terpaksa mempertahankan dirinya secara dalam talian selepas dilabel 'menyeramkan' oleh bintangnya.

Pada hari Khamis, 9 Mei, selepas seorang peminat melihatnya Camille telah membidik Kyle dan tertanya-tanya apa yang mendorong teduhan dalam talian, Kyle mendedahkan dia tidak melakukan apa-apa untuk layak menerima diss itu.

“Saya tidak. Saya juga keliru seperti anda. Tetapi saya tidak boleh terlibat dengan betapa tidak masuk akal ini. Dan terus terang saya tidak berminat untuk terlibat dalam perang Twitter pada usia saya,” jelas Kyle.

Dalam tweet yang dikongsi awal minggu ini, Camille membalas aRHOBApenonton yang menuduh Kyle sebagai 'remaja yang menghina Teddi' dan dilabelkan persahabatan mereka “pelik.”

'Ia menyeramkan,' Camille bersetuju.

Walaupun Kyle tidak faham mengapa Camille akan berkata sedemikian, salah seorang pengikutnya mencadangkan Camille diss berlaku selepas Kyle nampaknya menyebelahi Teddi selepas Camille menyelarnya sebagai 'tahu-segala-galanya.'

'Camille telah menyiarkan 'Betul, saya berkata Teddy adalah seorang yang tahu segala-galanya' dan Teddi menjawab 'Ini Teddi' Saya menjawab 'mic drop' yang pastinya tidak menjamin tweet tentang saya. Tetapi saya sudah selesai cuba memahami,” balas Kyle.

Seorang lagi pengikut mencadangkan ia adalah sesuatu yang dikatakan Kyle tentang Camille semasa pertunjukan selepas itu.

'Satu-satunya perkara yang saya pernah katakan ialah Camille adalah seorang yang menggembirakan rakyat dan Camille mengakuinya sendiri,' jelas Kyle. 'Dia bergelut untuk jujur ​​​​kepada seseorang kerana dia mahu disukai.'

Hanya beberapa jam selepas Kyle membalas dakwaan Camille, dia kembali ke Twitter untuk berkongsi bahawa anak perempuannya telah dimasukkan ke hospital.

“Anak perempuan saya [Sophia Umansky] menelefon sambil menangis. Mengalami demam 106 (mengikut 2 termometer),” tweet Kyle. “Dia berada di hospital untuk dijaga. Tolong jangan tweet saya apa-apa yang akan memberi tekanan kepada saya. Dalam kapal terbang & mendarat tidak lama lagi. Mohon doa & kebaikan sahaja.”

Nasib baik, semuanya baik-baik saja dan pada waktu pagi pada hari Jumaat, Kyle mengemas kini peminat tentang keadaan anak perempuannya dengan mengesahkan dia telah keluar dari hospital.

“Dia dibebaskan. Pergi ke hotel sekarang,” tweet Kyle.

Dan, walaupun dia berseteru dengan Kyle, Lisa Vanderpump juga membalas tweet peminat tentang Sophia, menulis: 'Saya lihat dia tweet dia baik-baik saja sekarang, alhamdulillah.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo

Kredit Foto: Tinseltown/Shutterstock.com, Eugene Powers/Shutterstock.com