Kyle Richards telah mengalami kecederaan belakang yang menyebabkan dia tidak dapat bergerak.

Selepas menghadiri Anugerah Filem dan TV MTV minggu lepas dengan dia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills castmates, termasuk kakak Kathy Hilton , Kyle mengambil Kisah Instagramnya, di mana dia berkongsi foto dirinya dari katil, di mana dia sedang menikmati dulang berisi makanan sambil menonton sesuatu di televisyennya.

'Saya sakit belakang saya dan tidak boleh bergerak,' Kyle menulis kapsyen siaran itu, melalui ORANG . 'Di sinilah saya akan berada untuk masa depan yang tidak dijangka.'

RHOBH Kyle Richards Mengesahkan Kecederaan Belakang

Sebelum kecederaan Kyle, suaminya, Mauricio Umanksy , berkongsi berita yang lebih baik di Instagram ketika dia mengesahkan pejabat Agensi baharu di Belanda.'Kami global sayang!' dedahnya awal bulan ini. “Agensi melancarkan francais Eropah pertamanya [Agensi Belanda]. Betapa hebatnya kami meraikannya di [Pulitzer Amsterdam]. Terima kasih semua orang untuk malam yang menakjubkan!

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mauricio (Mau) (@mumansky18)

Susulan perkongsian siaran itu, Mauricio menerima ucapan tahniah daripadanyaRHOBAbintang bersama dan rakan, dikehendaki dan Paul “PK Kemsley .

“Mazel tov!” jerit Dorit.

“Anda telah menjadi global selama bertahun-tahun rakan sayang anda dan tahniah … Tinggal di luar London tidak mahu anda perlu menjatuhkan anda,” tambah PK yang sentiasa nakal itu.

RHOBH Dorit Kemsley dan PK Menawarkan Tahniah kepada Mauricio Umansky atas Perluasan Agensi

Mauricio juga bercakap tentang pengembangan Agensi ke Eropah dalam a kenyataan akhbar .

'Kami sangat teruja untuk memperkenalkan jenama The Agency di luar negara ketika kami melancarkan francais Eropah pertama kami di Belanda,' katanya. “Rakan kongsi kami Karina Nippérus amat dihormati di seluruh komuniti tempatan, dan kami tahu dia akan menjadi pelayan yang luar biasa bagi jenama dan budaya unik kami. Kami tidak sabar-sabar untuk mengumumkan lebih banyak rakan kongsi francais di seluruh Eropah tahun ini.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.