Apakah Kyle Richards fikirkan tentang khabar angin baru-baru ini Lisa Vanderpump boleh berhenti Suri Rumah Sebenar Beverly Hills dan melangkau perjumpaan musim sembilan yang akan datang?

Semasa temu bual baru, Kyle membuka tentang penggambaran separuh akhir musim tanpa Lisa sebelum menangani laporan mengenainya potensi ketidakhadiran reunion dan cara pengeluar boleh menyematkan dia dan rakan pelakonnya terhadap satu sama lain.

“Saya sentiasa mahu membuat persembahan dengan Lisa. Kami berseronok bersama. Tetapi saya fikir jika dia tidak mahu melakukannya, maka persembahan mesti diteruskan,” kata Kyle semasa penampilan 1 Mei di E! The Daily Pop . “Kami telah melakukannya dan orang ramai menyukainya. Kedudukannya sangat tinggi. Jadi, saya suka untuk sentiasa membuat persembahan dengan Lisa, tetapi jika dia tidak akan berada di sana, apa yang boleh kita lakukan? Kita kena teruskan.”

Sementara Kyle tidak pasti Masa depan Lisa dengan Bravo , dia berkata dia percaya Lisa akan menghadiri perjumpaan itu.

“Tiada seorang pun daripada kami yang menyukai pertemuan semula itu. Walau apa pun, tiada seorang pun daripada kami suka pergi. Ia adalah penyeksaan. Ia seperti bersedia untuk pergi ke gelanggang tinju keesokan harinya,” jelas Kyle. 'Ia hanya satu penyeksaan emosi sepanjang hari, tetapi saya fikir [Lisa] akan [muncul].'Minggu lalu padaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills, peminat memerhati Kyle dan Lisa mengalami kejatuhan besar-besaran di rumah Lisa di Beverly Hills selepas Kyle mendedahkan rakan-rakan bintang mereka ada menuduh Lisa berpotensi membocorkan cerita negatif kira-kira Dorit Kemsley dan bekas anjingnya, Lucy. Kini, beberapa bulan selepas episod itu difilemkan, Kyle masih kekal berharap untuk perdamaian masa depan .

'Sejujurnya, saya fikir jika anda mempunyai persahabatan yang cukup mendalam dan anda cukup mengambil berat tentang seseorang, sentiasa ada ruang untuk dibaiki,' katanya. “Itulah yang saya rasa. Saya tidak boleh bercakap untuk Lisa.'

Melihat kembali berakhirnya persahabatan mereka , Kyle berkata bahawa jika suami Lisa, Ken Todd , tidak hadir, perkara mungkin akan berakhir dengan sangat berbeza untuk mereka berdua.

“Saya fikir kita boleh membincangkannya. Saya fikir mungkin kita boleh meninggalkannya sebagai, 'Baiklah, kita boleh bersetuju untuk tidak bersetuju,' dan itu sahaja, 'katanya. 'Saya tidak pernah berniat untuk memutuskan persahabatan.'

Mengenai sama ada penerbit telah memainkan peranan dalam pergolakan antara dia dan rakan pelakonnya, Kyle berkata kakitangan Bravo sebenarnya benar-benar berhati-hati untuk mengelak daripada memanipulasi jalan cerita.

'Jika mereka mengatakan sesuatu kepada salah seorang daripada kami untuk membuat kami bekerja, jangan fikir nama mereka tidak muncul pada perjumpaan itu dan mereka tidak mahu itu,' jelasnya. “Jadi mereka perlu menjaga kebersihan tangan mereka. Boleh awak bayangkan? ‘Nah, penerbit memberitahu saya ini.’ Ya, itu tidak akan berlaku.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di Bravo TV.