Kyle Richards sedang menyuarakan keraguannya selepas melihat rakan pelakonnya, Lisa Vanderpump , menjalani ujian pengesan pembohongan semasa episod baharu malam tadi Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Berikutan rancangan Selasa, yang menyaksikan Lisa menyambung ujian pengesan pembohongan dengan rakan kongsi Vanderpump Dogsnya John Sessa di sisinya, Kyle membuka halaman Twitternya, di mana dia bertindak balas terhadap ujian itu dan menegaskan kepada peminat dan pengikutnya bahawa dia dan rakan pelakonnya tidak pernah berkata kasar tentang Lisa.

“Awak bergurau ke? NOOOOOO Siapa yang pergi ke tahap ini? Siapa yang menulis soalan? Siapa yang mengarahkan ujian itu? #liedetectortest !!!” Kyle tweeted .

RHOBH Kyle Richards Reaksi Terhadap Ujian Pengesan Kebohongan Lisa Vanderpump

Kyle juga nampaknya membayangkan ujian itu mungkin tidak boleh dipercayai. “Itu kelihatan hebat dan John Sessa di sana? Sangat pelik,” balas seorang peminat.'Maksud saya saya tidak fikir FBI berada di belakang ini,' kata Kyle.

Menurut seorang peminat yang menulis tweet kepada Kyle semasa persembahan itu, Lisa telah bertindak hipokrit sepanjang musim kesembilan, merujuk apabila Lisa membandingkan wanita itu dengan babi bulan lepas.

Kyle bersetuju dan mendakwa tiada seorang pun dalam pelakon itu berkata apa-apa 'bermaksud' tentang Lisa.

'Ia agak membingungkan,' Kyle bersetuju. 'Tiada siapa yang benar-benar berkata kasar tentang dia.'

Dalam tweet lain, Kyle menjelaskan kepada peminat dan pengikutnya itu isu utamanya dengan Lisa tiada kena mengena cerita Radar Online . Sebaliknya, dia mendedahkan, ia adalah apa yang berlaku di Vanderpump Dogs yang paling mengecewakan dia dan rakan lakonnya.

'Perkara yang orang tidak dapat ialah cerita Radar bukanlah isu utama. Itulah yang berlaku pada anjing Vanderpump & 2 John yang membawa Lucy keluar. Lisa & Dorit rapat jadi sakit,” tulis Kyle.

'Lisa sangat kecewa dengan perkara Radar. bukan kita. Kami mahu bercakap & meneruskan,” tambahnya.

Erika Jayne juga bertindak balas terhadap keputusan Lisa untuk mengambil ujian pengesan pembohongan semasa penampilannyaTonton Apa Yang Berlaku Secara Langsungpada malam Selasa. Erika mempunyai reaksi yang sama kepada Kyle kerana dia juga mempersoalkan mengapa Lisa akan pergi panjang-panjang.

“Siapa yang buat itu?” Erika bertindak balas.

hos Andy Cohen kemudian seolah-olah mempertahankan Lisa, menunjukkan bahawa ini adalah cara untuk membersihkan namanya selepas dituduh membocorkan cerita oleh rakan pelakonnya.

'Itu bukan cara untuk melakukannya,' tegas Erika.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com