Kyle Richards dan bintang bersamanya telah dilabel sebagai 'gadis jahat' pada beberapa kali oleh Lisa Vanderpump tetapi menurut Kyle, Lisa tidak berbeza .

Mengikuti Episod malam Selasa daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , yang memaparkan Lisa dissing Dorit Kemsley sebagai 'lembu bodoh,' Kyle membalas kepada peminat di Twitter yang menyasarkan komen itu sebagai bintang bersamanya, Camille Grammer , menimbangkan Puppy Gate dalam tweetnya sendiri.

“Lisa memanggil Dorit sebagai ‘lembu bodoh’? Sekarang itu satu #RHOBHMeanGirl kepada yang lain saya rasa. Atau bukan apabila ia dari bibir Lisa?' tanya peminat.

'Itu MAKNA,' jawab Kyle.

RHOBH Lisa Vanderpump Memanggil Lisa Vanderpump Min Untuk Dorit Kemsley DissDalam tweet kedua, Kyle membalas kepada peminat yang mengingatkan peminat dan pengikut mereka tentang detik yang berlakuSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsbeberapa musim lalu.“Pada suatu ketika [Lisa] tidak percaya [Kyle] mengenai Yolanda atas apa yang didedahkan sebagai BENAR…Mungkin Kyle sepatutnya menjadikan persahabatannya sebagai tebusan atas perkara ini,” tulis peminat itu.

'Dan ini adalah satu lagi kes Lisa tidak mahu merosakkan hubungan (dengan Mohamed) dan Dorit dengan PK,' jelas Kyle.

Dalam klip itu, dari pertemuan semula RHOBH musim 3, yang disiarkan pada 2013, Lisa ditanya sama ada dia percaya dakwaan Kyle bahawa Yolanda Hadid sedang memburuk-burukkan dia di belakangnya dengan mengatakan Lisa ‘penuh s–t.’ Lisa menyatakan bahawa dia percaya penafian Yolanda. Dan apabila menjadi tuan rumah Andy Cohen bertanya Lisa sama ada dia percaya Kyle telah berbohong, Lisa menjawab: 'Saya tidak mengatakan dia seorang penipu tetapi mungkin ia tidak betul-betul... Saya tidak percaya Yolanda akan mengatakan sesuatu [yang menyakitkan hati].

Lisa juga menegaskan bahawa dia telah melihat Kyle membuat komen negatif tentangnya di kamera sementara dia masih belum melihat Yolanda melakukan perkara yang sama.

Juga di Twitter, Camille menetapkan rekod sama ada dia percaya atau tidak Lisa bocor cerita negatif tentang Dorit to Radar Online musim panas lalu.

Tweet Camille datang sebagai tindak balas kepada artikel yang dicadangkan bahawa dia telah mengesahkan hubungan Lisa dengan Radar.

'Saya tidak mengatakan dia memberikan cerita kepada mereka,' Camille tweeted . “Saya berkata dia memperkenalkan saya kepada seseorang di restorannya beberapa tahun lalu tetapi saya tidak mengatakan dia memberi mereka cerita itu. Tolong jangan ketinggalan mencirikan apa yang saya katakan. Terima kasih.'

Seorang peminat kemudian tweet kepada Camille, “Jadi tunggu, jadi adakah anda mengatakan anda fikir dia membocorkan cerita itu atau tidak? Saya SUDAH SELESAI dengan orang lain di BH, cuma tertanya-tanya di sudut mana anda berada.”

'Tidak, saya tidak percaya dia melakukannya,' Camille mengesahkan.

Camille Grammer tidak percaya Kisah Anjing Bocor Lisa Vanderpump

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, Milla Cochran/startraksphoto.com, DFree/Shutterstock.com, DFree/Shutterstock.com