Semasa bahagian akhir Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pertemuan semula, Kyle Richards gagal untuk berbaik semula dengan adiknya Kathy Hilton , walaupun dia berharap rakaman itu akan membawa mereka kembali bersama. Pergaduhan adik beradik bermula apabila castmate Tambah Dada dakwa Kathy membuat kenyataan ugutan soal Kyle. Walaupun dakwaan Lisa boleh dipersoalkan, Kyle kelihatan tidak berminat untuk menutupnya.

Sebelum pertemuan semula itu berakhir, Kathy menyindir Kyle bertindak seperti syahid (bekas aktres itu menangis berkali-kali di atas sofa ketika kakaknya mempersoalkan keperluan untuk menangis). Kyle, yang merupakan rakan pelakon sejak awal, dibidas peminat musim ini berhubung layanannya terhadap Kathy.

Bercakap dengan The Daily Mail , dalam video yang dikongsi oleh @bravosnarkside di Instagram, Kyle membincangkan hubungan semasanya dengan Kathy.

“Kakak sentiasa bersolek,” kongsinya.

Bintang itu juga menambah, “Kami baru sahaja mandi untuk anak saudara saya. Semua adik-beradik saya. Bersama-sama.”Kyle mencadangkan terdapat 'banyak perselisihan' sekarang, yang nampaknya ditujukan kepada ahli pelakon lain, yang berjuang secara berterusan sepanjang musim.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Bravo Snark Side (@bravosnarkside)

Pada malam pertemuan semula itu berakhir, Kyle menulis siaran di Instagram , membayangkan kesan musim 12.

'Ia hanya persembahan yang mereka katakan ... ia akan menjadi menyeronokkan yang mereka katakan ‍,' tulis bintang itu. “Malam ni Reunion part 3 dah sampai. Terima kasih kerana menonton musim ini. Ia sukar tidak syak lagi.'

Dia menyambung, 'Ada masa baik dan masa buruk. Semasa saya meninggalkan musim ini, saya akan cuba fokus pada yang baik.”

Kyle kemudian mengucapkan terima kasih kepada peminat kerana 'memanggil saya apabila diperlukan,' dan dia mendakwa dia 'menghargai'nya.

“Selalu ada pengajaran yang boleh dipelajari semasa masa yang mencabar. Saya suka percaya kita semua boleh berkembang daripada pengalaman ini,” katanya. 'Saya tahu saya belajar dan berkembang dari setiap musim.'

Pada penghujung jawatannya, bintang itu mengakui, 'Saya tidak sabar untuk ia berakhir dan meneruskannya.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kyle Richards Umansky (@kylerichards18)

Mungkin perancangan mandi bayi anak saudara mereka mencetuskan perdamaian. Ramai peminat menyokong adik-beradik ini untuk mengekalkan ikatan mereka selepas mereka baru-baru ini bersoleksebelumnyaperselisihan, yang berlangsung hampir satu dekad.