Kredit: Cindy Ord/NBCUniversal

Kyle Richards mengambil kisah Instagramnya pada hari Sabtu untuk mengucapkan selamat Garcelle Beauvais selamat hari jadi.

Walaupun kedua-dua wanita itu pasti terlibat dalam mereka bahagian drama yang saksama sepanjang musim ke-12 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Kyle, 53, meletakkan mereka perbezaan masa lalu selain untuk menghormati Garcelle pada hari lahirnya yang ke-56 sambil turut menangani potensi musim kedua Membeli Beverly Hills .

'Selamat hari lahir [Garcelle Beauvais],' tulis Kyle, bersama-sama dengan foto Garcelle berdiri di hadapan badan air dengan jaket biru panjang. 'Semoga semua permintaan awak menjadi kenyataan!'

Tetapi kerana masa lalu Kyle dan Garcelle, yang merangkumi pasang surut Kerapatan Garcelle dengan adik Kyle , Kathy Hilton , siapa Kyle sekarang terasing daripada , dan Kyle hiburan (sementara). daripada Erika Jayne rawatan terhadap Anak lelaki Garcelle, Jax , niat di sebalik catatan hari jadinya dipersoalkan.

Dalam siaran yang dikongsi kepada mereka sendiri Cerita Instagram , Bravo dan Cocktails bertanya kepada pengikut mereka sama ada mereka percaya Kyle 'benar-benar mengucapkan selamat hari lahir kepada [Garcelle]' atau 'cuba menyelesaikan masalah.'RHOBH Kyle Richards Mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Garcelle Beauvai

Dalam catatan lain yang dikongsi ke Instagram Storynya, Kyle memberi reaksi kepada peminat yang mengatakan mereka sudah bersedia untuk musim lain NetflixMembeli Beverly Hills , yang dibintangi suaminya, Mauricio Umansky , 52, anak perempuan sulung mereka, Alexia Umansky , 26, dan anak perempuan sulung Kyle, Farrah Aldjufrie , 34, siapa dia berkongsi dengan bekas suami Guraish Aldjufrie .

“Bersedia untuk [musim kedua]!” mereka mengisytiharkan, bersama-sama dengan tangkapan skrin rancangan realiti itu.

“Ya!!!” balas Kyle.

RHOBH Kyle Richards Mengharapkan Musim 2 Membeli Beverly Hills

Walaupun Kyle tidak membuat penggambaran musim sulungMembeli Beverly Hillsdisebabkan apa yang Mauricio beritahu Kami Mingguan yang dia percaya mungkin ' isu antara rangkaian ,” katanya kepada E! Berita minggu lalu bahawa dia bersyukur dengan caranya peranan isterinya padaRHOBA membawa kepada dia dan anak-anak perempuannya mendapat rancangan hartanah mereka sendiri.

'Dia pastinya membuka jalan untuk kita semua, dan kini saya mendapat manfaat kerana saya seorang yang dapat mengadakan persembahan dengan anak perempuan saya dan anak-anak saya,' katanya.

Membeli Beverly Hillsmusim pertama sedang distrim di Netflix.