Lisa Vanderpump bersumpah tentang kehidupan anak-anaknya bahawa dia tidak membocorkan cerita tentangnya Dorit Kemsley kepada media semasa episod terbaru daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills . Walau bagaimanapun, seorang yang tidak membelinya adalah Tambah Dada .

Drama Puppy Gate menjadi tajuk utama dalam siri Bravo selepas itu Kyle Richards melawat rumah LVP dan menuduhnya berada di belakang cerita, diterbitkan oleh Radar Online tahun lepas, tentang seekor anjing Dorit yang diterima pakai daripada Vanderpump Dogs yang berakhir di tempat perlindungan.

benda kena panas semasa konfrontasi antara Kyle dan LVP, dan LVP akhirnya bersumpah mengenai kehidupan dua anaknya, serta kehidupan Giggy, anjing peribadi dan kesayangannya, bahawa dia tidak berada di belakang kebocoran itu dan tidak membenarkan sesiapa pun membocorkan cerita.

hidup Instagram , peminat rancangan itu bertanya kepada Rinna sama ada dia benar-benar percaya seseorang, aka LVP, akan bersumpah atas kehidupan anak-anak mereka jika mereka tidak jujur, dan Rinna menjawab, 'Ya.'

Lisa Rinna memanggil Lisa Vanderpump penipuRinna juga mengambil satu lagi penggalian di LVP selepas seorang peminat menyelar Rinna kerana menjadi 'tuan boneka a-s b–ch yang berhati hitam, [menghasut].'

Rinna membalas, menulis: “Berhenti bercakap tentang Lvp seperti itu. Tidak baik.'

Dia belum selesai, kerana dia juga menangani khabar angin oleh beberapa peminat rancangan itu yang mendakwa dia sebenarnya yang membocorkan cerita Radar, dalam usaha untuk membingkai LVP.

'Saya hanya akan membocorkan cerita jika semuanya mengenai saya. Duh,” Rinna melepaskan tembakan.

Lisa Rinna menafikan cerita bocor tentang Dorit

Bagi LVP, dia menjawab salah seorang peminatnya di Twitter yang menyerlahkan fakta bahawa Radar artikel tentang kisah anjing itu tersilap merujuk kepada penyelamatan anjingnya sebagai 'Vanderpump Pets' dan bukannya 'Vanderpump Dogs.' Ralat yang dia rasa tidak akan berlaku jika dia atau pasukannya berada di sebalik kebocoran itu.

“Ha bagus…” tweet LVP selepas pengikut menunjukkan kesilapan itu kepadanya.

TheSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada malam Selasa di Bravo pada 9/8c.

Kredit Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock.com, Startraksphoto.