Tambah Dada bertindak agak pelik semasa episod Selasa Suri Rumah Sebenar Beverly Hills dan semasa terbaharu siri iniSelepas Tayangan, dia menangani tingkah laku ganjilnya.

Selepas melabel Kim Richards 'w**y' di pesta ulang tahun pakaian untuk Kyle Richards ' anak perempuan, Lisa mengaku mendapat inspirasi untuk meluahkan fikirannya tentang perseteruan 'kelinci' masa lalunya dengan Kim Erika Jayne , yang menjadi inspirasi di sebalik pakaiannya.

'Saya tidak pernah melihat Kim selama kira-kira dua tahun,' Lisa dijelaskan . 'Saya pernah berselisih dengannya di sebuah restoran jadi saya tidak pernah melihatnya sejak itu. Saya tahu lambat laun saya akan terserempak dengannya di suatu tempat tetapi saya tidak menyangka ia berada di sini.'

Walaupun Lisa berkata dia tidak terganggu dengan kehadiran Kim pada mulanya, dia ditolak oleh gambar kumpulan pelakon.

'Ketika itulah Erika Jayne saya benar-benar masuk dan saya berkata, 'F**k tidak, saya tidak mengambil gambar dengan awak,'' dia ingat. 'Saya berdiri di sebelah. Saya tidak akan mengambil gambar dengan sesiapa pun. Saya bergambar dan saya seperti berkata sesuatu. Saya benar-benar berada di atas pada ketika itu.”Selepas mengabaikan Kim pada permulaan parti, Lisa akhirnya menghampiri musuhnya di skrin dan berkata, 'Kim, apabila anda memberikan Rinna kembali arnab itu, ia benar-benar cu**y.'

“Sebenarnya ia adalah cu**y. Seperti jika anda fikirkan, ia adalah satu perkara yang cu**y untuk dilakukan,” tegas Lisa.

'Bagi saya, saya seperti, ia adalah pemecah ais. Mari kita ketawa tentang detik buruk yang kita berdua ada di kamera,” Denise Richards dicerminkan semasaSelepas Tayangan.

“Ia bukan hanya masa saya. Itu masa dia juga,” Lisa bersetuju. “Itu adalah saat yang memalukan untuk kami berdua. Ia adalah gajah sialan di dalam bilik itu. Tiada siapa yang berkata apa-apa.”

Menurut Lisa, dia merasakan adrenalin selepas konfrontasinya dengan Kim.

“Ia adalah perasaan raja yang hebat,” akuinya. “Saya kena beritahu awak. Saya suka mengatakannya, dan saya terus berjalan.”

Bagi Kyle, yang rapat dengan kedua-dua Lisa dan Kim, dia menyeru Lisa kerana menggunakan penyamaran parti Halloween sebagai alasan untuk menghina adiknya.

'Itu adalah, 'Biar saya memberi Kim jelingan tetapi berpura-pura seperti Erika Jayne melakukannya,'' katanya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Jennifer Graylock/INFphoto.com, Bravo