Kredit: Shutterstock/Kathy Hutchins/DFree

Tambah Dada nampaknya tidak tahu bila harus menutup bibir ikoniknya atau melepaskan papan kekunci dalam kes ini.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star menghadapi lebih banyak tindak balas selepas dibangkitkan Kathy Hilton anak perempuan, Paris Hilton penderaan yang dia alami di tangan Provo Canyon School, sebuah institusi yang dia dihantar oleh Kathy untuk masalah tingkah laku semasa remaja.

Dalam cerita Instagram baharu, Lisa menyiarkan semula tweet peminat yang menyeru Kathy yang didakwa kurang bertanggungjawab atas peranan yang dimainkannya dalam pengalaman traumatik Paris di sekolah selepas Kathy menelefon Lisa 'pembuli terbesar di Hollywood.'

'Kathy kepada Lisa: Anda adalah pembuli terbesar di Hollywood. Saya kepada Kathy: Anda adalah ibu yang menyebabkan anak perempuannya diculik pada tengah malam yang menyebabkan dia didera, dirogol, dan anda tidak pernah meminta maaf kepadanya apabila dia berdepan dengan anda mengenainya! #rhob,” tweet yang disiarkan semula itu berbunyi.Menariknya, Lisa bercanggah dengan dirinya selepas mendakwa pelakon mempunyai perjanjian bahawa kanak-kanak 'luar had' semasa bahagian dua daripada RHOBA perjumpaan semula. Ramai peminat sangat kecewa dengan yang pertamaTempat Melrosepelakon dan telah menyatakan penghinaan secara terang-terangan terhadap Lisa kerana menyiarkan semula tweet itu bersama beberapa orang lain yang seolah-olah ditujukan kepada Kathy, memanggilnya 'narsis' antara penghinaan lain.

Paris telah bercakap secara terbuka tentang penderaan yang dia alami semasa ditahan di Akademi Provo Canyon, termasuk dokumentari bertajuk,Ini Paris, yang memberi tumpuan sepenuhnya kepada pengalamannya.

Pada hari Selasa, 18 Oktober, Paris bercakap dengan The New York Times dan terbuka tentang pengalaman pahit itu.

Paris mendakwa bahawa dia dan pelajar perempuan lain dikejutkan berulang kali pada 'tiga atau empat pagi' dan tertakluk kepada 'peperiksaan perubatan.'

'Ia bukan juga dengan doktor - ia dengan beberapa kakitangan yang berbeza, di mana mereka akan meminta kami berbaring di atas meja…,' Paris menangis mengingati penerbitan itu. 'Saya tidak tahu apa yang mereka lakukan, tetapi ia pastinya bukan doktor.'

TheParis dalam Cintabintang menyiarkan semula wawancaranya dengan penerbitan di Twitter, sambil menambah, “Saya telah dilanggar & saya menangis ketika saya menaip ini kerana tiada siapa, terutamanya kanak-kanak, harus didera secara seksual. Zaman kanak-kanak saya telah dicuri daripada saya & ia membunuh saya ini masih berlaku kepada kanak-kanak lain yang tidak bersalah.”

Siaran Rinna kekal selama lebih 15 jam sebelum akhirnya dia memadamkannya pagi ini. Dia kini menghadapi tindak balas besar daripadaRHOBApeminat mengikuti siaran yang mengejutkan itu, dengan ramai yang menggelarnya keji.

“@lisarinna marah kepada garcelle kerana memasukkan sesuatu dalam bukunya yang BERLAKU pada rancangan itu, mendakwa kanak-kanak terlarang…tetapi tidak mengapa untuk mengejar kathy anak-anaknya? dipadam atau tidak, dia hipokrit @Andy berikan rinna kembali arnab itu,” tulis seorang peminat.

Penonton lain menyelar Rinna dan menyebut berita yang Rinna dan publisitinya ada berpisah . Mereka menulis, “Inilah yang orang pertahankan? Tidak hairanlah dia dibuang oleh pasukan PRnya minggu ini. Menggunakan trauma zaman kanak-kanak Paris Hilton untuk mempersenjatai perjuangan anda menentang Kathy Hilton adalah rendah. #rhobh.”

Seorang peminat juga menyeru HSN untuk menggugurkan bintang Bravo itu. “Rinna tidak boleh menarik balik kata-kata mereka. Beraninya dia mengungkit trauma Paris apatah lagi menyalahkan Kathy. Rinna tidak berbeza b4 atau selepas Lois meninggal dunia. Rinna jahat. @HSN perlu menyingkirkan Rinna juga,” tweet mereka.

Seorang juga menyebut kakak Kathy Kyle Richards , yang kekal berkawan dengan Lisa Rinna.

Mereka tweet: 'Lisa Rinna menjijikkan kerana menyiarkan semula tentang Kathy dan Paris, beberapa perkara sepatutnya di luar had dan itu adalah satu perkara yang saya pasti Kathy sangat sakit, begitu juga Paris. Namun Kyle akan terus mempertahankan Rinna.”

Lebih ramai peminat turut terfikir sekiranya Kyle bercadang untuk meneruskan persahabatannya dengan Rinna.

Rinna juga memberi maklum balas kepada Kathy baru-baru ini tuntutan 'set-up' dengan berkongsi semula Tweet ini di Instagram Storiesnya.

'Tunggu, Kathy sah menolak naratif bahawa ini adalah satu set? tindakan dia sendiri? Dari kelab ke rumah? Dia telah ditubuhkan? Dia benar-benar percaya ini? Pada usianya yang besar? Chiiile, 'kata tweet itu.'

Paris dan kakaknya Nicky Hilton telah kedua-duanya vokal dalam sokongan mereka ibu mereka semasa dan selepas RHOBA musim huru-hara 12. Nicky baru-baru ini memanggil rancangan itu “berjiwa jahat” kerana dia dan Paris telah terlibat dalam media sosial untuk mempertahankan Kathy dan menyelar Lisa.