Dalam ansuran kedua Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , bintang Bravo Tambah Dada membuka tentang isu sendiri tentang makanan apabila topik siapa yang harus dipersalahkan untuk anak perempuannya Amelia Grey Hamlin Perjuangan dengan anoreksia telah dibincangkan.

Di antara Richard padat 'membual tentang kejantanan suaminya dan Camille Grammer menjerit kepada semua orang, keadaan menjadi serius pada set terbaharu RHOBH perjumpaan semula episod. Tumpuan beralih kepada bekas pelakon sabun Lisa dan anak perempuannya Amelia Gray. Amelia bergelut dengan anoreksia , seperti yang kita lihat sekilas pada rancangan itu.

Tuan rumah reunion Andy Cohen bertanya sama ada Amelia telah 'mengambil' tabiat makan bintang Bravo yang ingin tahu, dengan menyindir bahawa ia boleh mempengaruhi gangguan pemakanannya.

“Mungkin, ya. Adakah saya mempunyai sebarang masalah makanan? Saya mungkin melakukannya kerana saya dalam perniagaan ini, 'kata Lisa.

Hubungan Lisa dengan makanan telah dipersoalkan sebelum ini dalam rancangan itu, iaitu pada musim 6 apabila ahli pelakon ketika itu Kathryn Edwards sentiasa mengulas tentang 'keengganan' bintang realiti itu terhadap makanan. Tetapi hari ini, Lisa menegaskan dia tidak mengalami gangguan makan - dia hanya menjelaskannya kepada rejimen senamannya.“Saya hanya konsisten. Tetapi saya mempunyai berat yang sama sejak saya berumur 20 tahun,” kata suri rumah berusia 56 tahun itu semasa perjumpaan itu. 'Tetapi saya bukan bulimik, saya tidak percaya saya anoreksia. Maksud saya, kita telah membincangkannya. Saya telah pergi ke terapi. Saya tidak boleh menyalahkan diri sendiri, tetapi sekali lagi, saya menyalahkan diri sendiri.”

Lisa juga mendedahkan bahawa gangguan makan Amelia telah berlaku lebih lama daripada yang mereka sedari. Dia mengakui, 'Apabila anda melihatnya secara fizikal, ia tidak dapat dinafikan.' Amelia Gray telah terbuka tentangnya gangguan makan di Instagram dan terus bercakap mengenainya di rancangan itu.

Pada musim lalu RHOBH ini, kami telah menyaksikan suri rumah bercakap tentang perjuangan mereka untuk kekal kurus dan bagaimana ia memberi kesan kepada anak perempuan mereka. Dalam perjalanan pelakon ke Provence , Kyle Richards mengaku pernah mengalami gangguan makan sebagai pelakon muda. Dia mendakwa tidak pernah membawanya bersama empat anak perempuannya kerana takut meneruskan kitaran ganas.

Walaupun topik imej badan sukar untuk dibicarakan oleh sesiapa sahaja, ia jelas sangat berleluasa dalam kalangan suri rumah Beverly Hills. Sebagai orang awam, mungkin penting bagi mereka untuk bercakap mengenainya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsreunion bahagian tiga disiarkan pada 30 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jeffrey Mayer/MEGA