Kredit: Xavier Collin/Agensi Akhbar Imej/MEGA, Shutterstock/KathyHutchins

Tambah Dada belum selesai bercakap tentang dramanya Kathy Hilton.

Berbulan-bulan selepas itu datang ke hadapan dengan dakwaan bahawa Kathy mempunyai kejutan dan kehancuran yang mengancam terhadap kakak Kyle Richards di Aspen pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Lisa mengambil bahagian komen daripada Beau Hutchings ' Lakonan semula saat di mana Lisa berhadapan dengan Kathy tentang dirinya ' rehat psikotik ” di Instagram.

Selepas melihat lelaki itu dan rakannya melakonkan pertemuannya dengan Kathy, Lisa mendedahkan perkara yang tidak dilihat peminat daripada saat tegang itu, berkongsi bahawa dia telah menggalakkan Kathy meminta maaf kepada Erika Jayne.

“Apa yang mereka potong daripada adegan ini ialah selepas [Kathy Hilton] meminta maaf, saya mengucapkan terima kasih kepadanya dan kemudian berkata -anda juga berhutang dengan Erika dan ketika itulah dia berbohong dan berkata saya tidak pernah melihat Erika malam itu, saya tidak pernah bercakap dengannya- ketika itulah saya kata OK kita sudah selesai di sini,” jelas Lisa, seperti yang dilihat dalam catatan yang dikongsi olehRatu Bravopada Instagram pada 8 Disember.

Lisa Rinna mengenai Apa yang Dipotong Daripada Konfrontasi RHOBH Dengan Kathy HiltonWalaupun Kathy mungkin mendakwa bahawa dia tidak melihat Erika pada malam kehancurannya di Aspen, Erika mempunyai banyak perkara untuk diperkatakan tentang dakwaan itu. tingkah laku yang dia saksikan daripada Kathy malam itu.

SebagaiRHOBApeminat akan ingat, Erika menuduh Kathy melemparkan cemuhan homofobik (Kathy menafikan dakwaan itu) di pengurus The Caribou Club, di mana Kathy mula meningkat. Erika juga menuduh bintang bersama Kristal Kung-Minkoff dan Sutton Strarke daripada berdiam diri tentang cetusan yang sepatutnya kerana ketakutan selepas seorang peminat tertanya-tanya mengapa mereka berpotensi berbohong tentang kejadian itu.

“Saya berada di sana. Ia berlaku,' Erika juga menyatakan . “Apa yang ‘khalayak’ pilih untuk percaya adalah di luar kawalan saya. Saya tidak akan berundur daripada kebenaran tentang apa yang berlaku malam itu di kelab di Aspen.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 13 dijangka mula dikeluarkan pada awal 2023.