Tambah Dada berkongsi beberapa siri mesej yang diterimanya daripada troll Instagram pada hari Isnin, hanya sehari sebelum ulang tahun satu tahun kematian ibunya , Lois Rinna .

Semasa dia menjangkakan hari yang pasti akan menjadi-emosi, itu Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon mengambil Kisah Instagramnya dengan tangkapan skrin yang memaparkan wanita itu meraikannya pemergian Lois dan secara mengejutkan memalukannya sebagai 'w-re bodoh.'

'Bahagian terbaik tentang musim ini ialah ibu anda meninggal dunia,' tulis orang itu dalam mesej peribadi yang dihantar kepada Lisa.

'Imbas kembali kepada anda menangis palsu tentang ayah anda 'shhh' anda sebagai seorang kanak-kanak. Anda palsu sebagai ibu anda yang bodoh. Pergi sertai dia,” tambah mereka dalam catatan kedua yang sama mengganggu.

Sementara itu, dalam kapsyen tangkapan skrinnya, theRHOBAahli pelakon berkata, 'Dan mereka mengatakan Twitter adalah [kolam sampah].'RHOBH Lisa Rinna Kongsi Mesej Ngeri Peminat Meraikan Kematian Ibu

Dalam mesej lain yang dikongsi di Instagram Storynya, Lisa berkata semasa dia melaporkan orang itu ke Instagram, dia tidak terlalu yakin dengan tindakan yang diambil terhadap wanita itu.

“Saya baru sahaja melaporkannya kepada [Instagram] mari lihat sama ada mereka melakukan apa-apa mengenainya. Saya mempunyai masa yang sangat sukar untuk membuat mereka melakukan apa-apa tentang sesiapa sahaja yang telah mengganggu [dan] mengugut,' dedahnya kepada peminat dan pengikutnya.

RHOBH Lisa Rinna Mengadu Bahawa Instagram Tidak Melakukan Apa-apa untuk Gangguan

SebagaiRHOBApeminat sedia maklum, dakwaan Lisa tentang gangguan Instagram datang hanya beberapa bulan selepas itu Anak lelaki berumur 14 tahun pelakon bersamanya, Garcelle Beauvais , disasarkan oleh kumpulan trollnya sendiri, yang sebahagiannya menulis perkara yang hina tentang keluarganya dalam talian dan orang lain yang menghantarnya mesej perkauman .

Juga di Kisah Instagramnya pada hari Isnin, Lisa berkongsi beberapa siaran berkaitan Lois yang lebih gembira, termasuk imej ibunya yang dilukis oleh bapanya dan video Lois menari di rumahnya.

RHOBH Lisa Rinna Menghormati Ibu pada Ulang Tahun Kematian Setahun

Keesokan harinya, pada hari Selasa, Lisa berkongsi video penghormatan kepada Lois Frank Sinatra 'Jalan Saya.'

“Kami merindui awak, Lois,” membaca mesej yang disertakan bersama klip itu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh L I S A R I N N A (@lisarinna)

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon dijangka masuk ke dalam pengeluaran pada mereka musim ke-13 akan datang beberapa ketika pada awal tahun 2023.