Tambah Dada bersuara menentang Balenciaga berikutan pelancaran kempen kontroversi bertemakan perhambaan yang memaparkan kanak-kanak di Instagram Storynya pada hujung minggu.

Memandangkan sebilangan selebriti lain memalukan jenama itu kerana iklan mereka yang sakit dan menyinggung perasaan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills ahli pelakon mempertimbangkan skandal itu serta beberapa topik hangat lain. Tambahan pula, Garcelle Beauvais , Sutton Strarke , dan Lisa Vanderpump berkongsi kenyataan di halaman Twitter mereka.

“Orang ramai mahu saya bercakap mengenai Balenciaga ya, iklan itu salah. Saya rasa kita semua bersetuju dengan perkara itu,” tulis Rinna, seperti yang dilihat dalam tangkapan skrin yang dikongsi olehZon Suri Rumah Sebenarpada Instagram .

Tetapi dia tidak berhenti di situ. Sebaliknya, bintang realiti lama itu terus memberi anggukan kepada tokoh kontroversi lain, mencadangkan mereka lebih 'berbahaya' daripada Balenciaga dan Demna Gvasalia , pereka di sebalik iklan.

“Saya mahu bercakap mengenai antisemitisme dan kebencian terhadap perkauman dan homofobia dan Alex Jones dan Kanye West , Trump dan Elon Musk , dan bahayanya kerana bagi saya itulah yang benar-benar berbahaya,' katanya sambil menambah, 'Diam adalah keterlibatan.'RHOBH Lisa Rinna Bersuara Menentang Balenciaga Di Tengah Skandal Kempen

Sementara itu, di Twitter, Garcelle bertindak balas terhadap skandal itu, mendorong mesej tambahan daripadaRHOBApelakon bersama Sutton dan bekas pelakon Vanderpump.

“Jelas sekali kempen [Balanciaga] adalah sangat salah! Siapa di dalam bilik ini yang membuat keputusan bodoh ini?” Garcelle tertanya-tanya , termasuk hashtag untuk 'Lindungi Anak Kita.'

'Saya telah tweet beberapa pemikiran dan artikel yang bagus untuk dibaca,' Sutton menjawab , merujuk artikel daripada New York Post bertajuk, 'pereka Balenciaga Demna Gvasalia 'mengheret rumah ke bawah' di tengah-tengah skandal kempen.'

RHOBH Sutton Stracke Menimbang Skandal Kempen Balenciaga

Dalam artikel itu, pengarah foto dan editor majalah Olga Liriano menyelar cadangan bahawa Gvasalia dan Balenciaga, yang sejak itu memohon maaf atas iklan itu, tidak mengetahui bagaimana rupa kempen itu selepas mereka ditembak.

'Oh tolong,' katanya. 'Demna tidak mengeluarkan satu imej yang dia tidak diluluskan. Demna bukan sahaja pengarah kreatif, dia memacu semua imejan di sebalik kempen. Untuk menyalahkan syarikat pengeluaran adalah gila.

Juga di Twitter, Vanderpump membalas mesej Garcelle.

'Lucu saya baru sahaja tweet perkara yang hampir sama,' Vanderpump berkata .

RHOBH Lisa Vanderpump Menjawab Kenyataan Garcelle Beauvais Mengenai Balenciaga

Vanderpump sebelum ini bertulis , “Ia seperti…..siapa yang membuat keputusan ini? Kempen iklan? Sudah tentu ia mesti pergi ke atas?”