Kredit Foto: Shutterstock/KathyHutchins

Tambah Dada tidak faham mengapa Kathy Hilton meminta maaf kepada Kyle Richards untuk perkara yang dia katakan di tengah-tengah kehancurannya dalam Aspen jika cerita dia tidak tepat.

Semasa menghadiri BravoCon pada hari Jumaat, di mana dia berada dicemuh tanpa belas kasihan oleh peminat, Lisa menjawab soalan mengenai drama antara dirinya dan Kathy dan ketegangan yang ditimbulkannya antara Kathy dan Kyle , pada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

'Saya cuma nak cakap kenapa awak nak minta maaf atas sesuatu kalau awak tak buat?' tanya Lisa Akses Hollywood pada 14 Oktober.

Menurut Lisa, dia berada di belakang Kyle sepanjang musim 12, yang tidak selalu berlaku membantu Kyle .

'Ia adalah situasi yang sangat sukar, dan saya hanya mahukan yang terbaik untuk Kyle, dan saya membela Kyle, dan saya telah membelakangi Kyle, dan itu bukan perkara yang baik dalam dinamik keluarga,' jelas Lisa. 'Ia sangat sukar.'Walaupun perkara antara Lisa dan rakan pelakonnya tidak berakhir dengan baik bilaRHOBAberbalut , Lisa mengharapkan perdamaian.

'Apa yang menarik tentang persembahan kami ialah kami dapat meneruskan, dan kami dapat memaafkan, dan saya fikir itu sentiasa mungkin,' katanya. 'Saya telah melalui banyak perkara dalam rancangan ini dengan ramai orang, dan ia adalah sifatnya, dan saya hanya fikir, kita semua mengambil berat antara satu sama lain. Kami benar-benar melakukannya. Jadi saya fikir pada penghujung hari, anda sentiasa mahu meneruskan selepas konflik. Dan saya ingin meneruskan.”

Mengenai perbualan baru-baru ini yang menunjukkan dia mungkin begitu melebih-lebihkan dakwaannya kira-kira Kehancuran Kathy , Lisa menafikan perkara sedemikian.

“Saya berada di sana. Saya tidak berlebih-lebihan. Saya bercakap benar, dan saya sentiasa melakukannya, dan saya fikir jika anda kembali, anda boleh melihat bahawa saya memberitahu perkara sebenar dan apa yang berlaku berlaku,” katanya. 'Semua orang melihatnya di kelab.'

Di samping itu, Lisa meneruskan, dia 'cuba membawa Kathy keluar dari sana.'

'Niat saya benar-benar baik jadi kami mempunyai sistem kepercayaan yang berbeza, dan itu akan menjadi sesuatu yang akan menjadi pelekat bagi kami,' kongsinya.

Apabila Lisa ditanya sama ada dia mahu muncul pada musim 13 , dia mengakui, “Anda tidak pernah tahu. Saya pun tak tahu apa yang saya buat esok.'

Semasa wawancara lain dengan Hiburan Malam Ini, melaluiZon Suri Rumah Sebenarpada Instagram , Lisa menyampaikan ejekan yang diterimanya pada acara itu, dengan mengatakan ia membuatkan dia berasa seolah-olah dia 'berjaya'.

'Saya kena boo'd. Dan saya menyelak mereka. Itulah yang saya lakukan. Saya mendapat ejekan dan kemudian saya menyelak mereka. Tetapi saya akan memberitahu anda apa, ia sangat menyeronokkan. Saya sangat menyukainya,” akuinya. 'Semua orang sangat bimbang untuk saya dan saya seperti, 'Mengapa anda bimbang? Ia hebat. Saya seperti ahli gusti. Saya seperti WME.'”

Kemudian, selepas mengatakan dia '[membalikkan] suis' apabila dia menyindir Kathy Label 'pembuli' dengan M&M, iklan yang menyatakan bahawa watak itu mungkin 'sudah ada dalam dagangan,' Lisa mengusik baki episod daripada perjumpaan itu.

'Akan ada beberapa kejutan yang anda tidak akan jangka, dan lebih banyak cerita akan diberitahu, dan beberapa penafian cerita itu akan berlaku. Tiba-tiba cerita itu dinafikan apabila seseorang meminta maaf, tetapi sekarang dia menafikan perkara itu berlaku, jadi saya fikir ia akan menjadi menarik kerana dia akan masuk seperti itu, 'dedah Lisa. 'Dia akan menafikan semuanya.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 reunion bersambung dengan bahagian dua Rabu depan, 19 Oktober, di 8/7c di Bravo.