Lisa Vanderpump berada di bawah kecaman kerana dia dituduh membuat komen 'transfobik' terhadap Erika Jayne semasa episod malam tadi Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Selepas menjalani ujian pengesan pembohongan dengan harapan dapat membuktikannya dia tidak membocorkan cerita negatif kira-kira Dorit Kemsley Keputusan untuk membawa pulang anjing yang dia angkat dari pusat penyelamat Lisa tahun lepas, Lisa bercakap tentang dia tidak bersalah semasa pengakuan pelakon dan berkata ada 'beberapa perkara' dia 'tidak boleh berbohong.'

'Jangan tanya saya sama ada Erika menyelitkannya, atau sesuatu seperti itu, kerana ada beberapa perkara yang saya tidak boleh berbohong,' kata Lisa, memetik amalan yang digunakan oleh wanita trans.

Berikutan komen itu, beberapa orang, termasuk pelakon bersama Lisa, Tambah Dada , menimbang di Twitter dan menuduh restoran itu transphobic.

“Siapa tahu Lvp transphobic? Nah, kami tahu SEKARANG! #LBGTQ,” tweet Lisa R.“Oof. Membuat jenaka transfobik adalah sangat tidak menarik, walaupun anda seorang yang melakukan banyak perkara untuk komuniti LGBTQ+. Tahu lebih baik. Jadilah lebih baik,” kata penulis majalah People Dave Quinn .

'Atau mungkin jenaka transphobic hanyalah sebahagian daripada perkara humor British yang dia bercakap sepanjang masa?' tambahnya dalam tweet kedua.

https://twitter.com/NineDaves/status/1131005930550767616

Candice Cayne , seorang pelakon transgender yang telah dikaitkan dengan Caitlyn Jenner dalam beberapa tahun kebelakangan ini, sangat kecewa dengan komen itu dan menyertakan coretan apa yang Lisa V. katakan dengan tweetnya.

'Oh ayolah [Lisa Vanderpump] bergurau tentang [Erika Jayne] 'menyelipkan' jenaka Ugly Trans yang meminggirkan komuniti kita tidak boleh diterima. Menjadi sekutu tidak memberi anda laluan percuma untuk membuat kenyataan transfobik. Lakukan lebih baik,” tulisnya.

Selepas melihat siaran Candis, Erika mengetweet semula mesejnya. Walau bagaimanapun, kerana Erika telah bergurau tentang mempunyai 'd**k' pada banyak kesempatan, ramai yang mencadangkan dia sebenarnya mendorong komen Lisa V. sendiri.

'Erika sudah lama bercakap tentang d**knya,' kata seorang penonton sambil berkongsi klip Erika bergurau tentang d**knya 'keras' musim lalu.

Erika juga telah menyebut 'd**k'nya beberapa kali di Twitter.

Adakah Anda Percaya Lisa Vanderpump Adalah Transphobic?

  • ya
  • Tidak

Lihat Keputusan

Memuatkan...Memuatkan...

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: Vince Flores/startraksphoto.com

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA FIKIR gurauan LVP ADALAH TRANSFOBIK?