Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon bukan sahaja berperang pada rancangan itu, tetapi juga di media sosial .

Tambah Dada muncul pada episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung awal minggu ini dan berkata dia tidak berbincang tuntutan mahkamah terhadap Dorit Kemsley kerana dia tidak mahu menyusahkannya dengan cara yang sepatutnya dia kecewakan Lisa Vanderpump musim lepas selepas dibesarkan a sejak ditolak saman terhadap suaminya, Ken Todd .

Lisa V. bagaimanapun bertindak balas, menggelar Lisa R. sebagai 'pembohong' dan menafikan dia kecewa apabila tuntutan mahkamah itu dibangkitkan pada rancangan itu tahun lepas.

“Pembohong sungguh!” dia memberitahu peminat. 'Saya hanya bercakap mengenainya secara logik, saya tahu ia adalah sampah dan fikir ia akan dibuang.'

Lisa V. kemudian mengambil langkah lebih jauh dengan mencadangkannyaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsbintang bersama adalah 'babi' sebagai tindak balas kepada tweet daripada rakannya dan bekas ahli pelakon Joyce Giraud tentang berada di 'Pigs Bay' semasa bercuti di Bahamas.

'Pengalaman anda lebih baik daripada saya di Bahamas,' dia tweet. “[Saya] lebih suka bersama babi, saya agak..”

Selepas melihat apa yang ditulis oleh Lisa V., Teddi Mellencamp berkongsi respons kepada diss di Instagram Storynya.

“Cerita depan mata awak perasaan saya terhadap awak. Anda memanggil kami sialan dan membandingkan kami dengan babi di Twitter. Tetapi betul, saya #meangirl. K @LisaVanderpump,' tulisnya, bersama dengan tangkapan skrin tweet rakan bintangnya.

Teddi Mellencamp Bertepuk Tangan Pada Lisa Vanderpump Menyiratkan Pelakon RHOBH adalah Babi

Perbincangan Lisa V. datang hanya beberapa minggu selepas Teddi berkongsi pautan kepadanya Temu bual TMZ , di mana Lisa V. mempertahankan dikehendaki mengenai Puppy Gate, dan berkata dia layak menerima anugerah 'Razzie' - yang biasanya diserahkan kepada pelakon jahat.

Seperti yang dilihat pada rancangan itu, walaupun wawancara itu, pelakon tetap yakin bahawa Lisa V. adalah orang yang bocor cerita itu tentang anjing Dorit yang berakhir di tempat perlindungan kepada media.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsdisiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Gambar: Jesse Grant/Bravo