Lisa Vanderpump melalui Twitter pada malam Ahad, di mana dia menjelaskan keputusannya untuk menghadiri majlis perkahwinannya Peraturan Vanderpump bintang bersama, Jax Taylor dan Brittany Cartwright. Dia juga mendedahkan apa yang menyebabkan kematian arwah ibunya , Jean Vanderpump .

Dengan khabar angin yang bertiup kencang mengenai rancangannya yang berpotensi untuk sebuah restoran baharu di Los Angeles, yang pertama Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang, siapa berhenti siri bulan lepas , membalas beberapa tweet.

“Walaupun dia senyum, Lisa nampak sedih, tengok mata dia. Pelukan hebat kepada anda LVP X,” tulis seorang peminat pada 30 Jun selepas terjumpa foto baharu Lisa.

'Saya sedih, tetapi benar-benar mahu menunjukkan sokongan dan kasih sayang saya kepada mereka,' jelas Lisa.

Walaupun pada mulanya dipercayai bahawa Lisa tidak akan hadir apabila Jax dan Brittany berkahwin di Kentucky , dia mencadangkan dia dapat hadir ke acara itu selepas pengebumian ibunya ditangguhkan.'Ia di luar kawalan kami tetapi pengebumian kini tidak sampai minggu depan,' jelasnya.

Dalam tweet kedua Lisa, dia menjawab seorang wanita yang secara mengejutkan mencadangkan bahawa ibunya telah ditinggalkan di rumah jagaan.

“Beraninya awak?! Ibu saya mati mengejut akibat DVT awak perempuan keji,” balas Lisa.

Menurut Lisa, kehidupan ibunya yang berusia 84 tahun tiba-tiba dipotong oleh trombosis vena dalam, yang berlaku apabila bekuan darah terbentuk dalam satu atau lebih urat dalam dalam badan seseorang.

Dalam berita Lisa Vanderpump yang lain, laporan baru-baru ini mencadangkan dia dan suaminya, Ken Todd , sedang dalam proses mengembangkan empayar restoran mereka di Hollywood Barat, yang pada masa ini termasuk Restoran SUR, PUMP Lounge, dan TomTom .

“Suami Lisa, Ken, dilihat minggu lepas di 8755 Melrose berhampiran Robertson Boulevard. Ia berdekatan dengan Sur. Ia kelihatan seperti dia bersama seorang broker dan pembantu. Restoran kosong itu mempunyai papan tanda ‘disewakan’ beberapa hari kemudian,” dedah seorang pengintip Muka surat Enam .

'Tambahan baharu kepada pegangan semasa mereka tidak akan mengejutkan saya sama sekali,' kata orang dalam yang lain, sambil menambah bahawa Lisa dan Ken sentiasa memerhatikan 'tempat panas' seterusnya.

Lisa dan Ken juga memiliki Villa Blanca di Beverly Hills dan Taman Koktel Vanderpump di Las Vegas .

Kredit Foto: Michael Simon/startraksphoto.com, Twitter, Instagram