Lisa Vanderpump melihat kembali perselisihannya dengan Kyle Richards semasa persembahan selepas untuk episod terbaru Suri Rumah Sebenar Beverly Hills dan memanggil bekas rakannya kerana cuba mengaibkannya kerana dia bersedih kehilangan arwah abangnya , Mark Vanderpump .

Sebelum mengakui bahawa ia tidak mudah untuk mendengar sindiran negatif bintang bersamanya telah membuat tentang dia dan berbincang masa depannya dalam rancangan itu , Lisa berbual tentang konfrontasinya dengan Kyle dirumahnya di Beverly Hillsdan menjelaskan mengapa dia 'terutamanya sensitif' pada masa hujah mereka.

“Apabila Kyle datang ke rumah saya, ia adalah malam sebelum hujung minggu hari jadi saya. Saya sangat sensitif kerana ini adalah hari lahir pertama saya dan [saya] jelas masih bersedih untuk satu-satunya adik beradik saya,” Lisa bermula .

'Saya masih ingat dia berkata, 'Baiklah mari kita bercakap tentang kisah itu di Radar Online.' Dan saya masih ingat berfikir, 'Ya Tuhan, betulkah?' Dan dia berkata, 'Ya,'' ingat Lisa. 'Saya berkata, 'Saya tidak peduli tentang itu,' dan dia berkata seperti, 'Baiklah wanita begitu. Mereka fikir anda memberi cerita.' Dan saya masih ingat berkata, 'Tetapi Kyle, saya memberitahu TMZ bahawa itu adalah karut.' Jadi dia berkata, 'Saya juga percaya itu.' Dan kemudian ia seperti dia menampar muka saya. ”

Seperti yang dilihat peminat minggu lalu, beberapa ahli kumpulanRHOBApelakon mempunyai menuduh Lisa bertanggungjawab untuk cerita yang dikongsi oleh Radar Online di mana Dorit Kemsley telah dituduh meninggalkan anjing dia mengambil anak angkat daripada Vanderpump Dogs. Walau bagaimanapun, Lisa telah menegaskan dia tak pernah bocor cerita , dia juga tidak memainkan apa-apa peranan dalam skema yang sepatutnya untuk melukis lawan mainnya dalam cahaya negatif.Menurut Lisa, dia sangat terluka Tuduhan Kyle terhadapnya dan berasa seolah-olah dia 'ditampar' mukanya oleh bekas rakannya. Dia juga membandingkan dia bercinta dengan Kyle dengannya perselisihan dengan bekas rakan dan bintang bersama Brandi Glanville dari tahun yang lalu.

'Saya merasakan cara yang sama saya rasa apabila Brandi Glanville menampar saya di muka, saya rasa, 'Bagaimana saya boleh mengatasinya?' Dan kemudian sesuatu dalam diri saya tersentak,' akuinya. “Dan saya seperti, ‘Anda tahu apa?’ Kerana ia juga cuba memalukan saya kerana dia tahu bukan hanya dia dan saya yang berbual. Dia pada dasarnya memanggil saya penipu di hadapan seluruh dunia. Saya hanya berkata, 'Anda tahu apa? awak betul. Saya seorang yang teruk dan anda tidak sepatutnya berkawan dengan saya. Keluarkan rumah saya.’ Dan saya tidak menyesal sepatah pun.”

Walaupun pengeluaran pada musim kesembilanSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsberkemungkinan selesai, drama Lisa bersama bintang-bintangnya terus menjadi tajuk utama sambil pelakon terus bercakap tentang 'pembohongan dan penipuan' yang didakwanya, yang telah menjadi sangat menjengkelkan kepada pengusaha restoran.

'Saya bersabar dengan [bullsh*t] mereka selama enam bulan, mendengar sindiran negatif tentang saya,' kata Lisa. “Ia tidak mudah.”

Bagi dia potensi pulangan untuk musim 10 , Lisa tidak banyak cakap.

'Ia bergantung,' dia mengusik. Saya tidak boleh katakan.”

Walaupun Lisa telah mengekalkan dia tidak bersalah, diaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsbintang bersama, termasuk Erika Jayne , Teddi Mellencamp , Kemsley, dan Richards, semuanya berkata semasa temu bual selepas persembahan mereka sendiri bahawa mereka pasti begitu terbuka untuk berdamai dengan Lisa jika dia telah meminta maaf atas sebarang kemungkinan penglibatan dalam drama doggy.

'Ini adalah kumpulan wanita yang pemaaf,' kata Teddi. 'Saya memandang mereka dan berkata, 'Seperti lelaki, saya benar-benar minta maaf. saya kacau. Saya jatuh ke dalam perangkap. Saya mengambil umpan dan saya melakukan beberapa perkara yang saya benar-benar menyesal.’ Dan tidak ada seorang pun yang tidak boleh berkata, ‘Baiklah, kami faham.’”

'Kita semua tahu bahawa sukar untuk mengatakan, 'Saya keliru dan saya minta maaf. Saya tidak berbangga dengan saat ini.’ Tetapi kami sangat menghormati apabila seseorang melakukannya,” tambah Kyle.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: CLICKSNAP/BACKGRID, Vince Flores/startraksphoto.com