Lisa Vanderpump belum menonton musim kesembilan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills tetapi dia mempunyai banyak perkara untuk dikatakan apabila ditanya tentang Puppy Gate minggu ini.

Ketika dia dan rakan-rakannya terus bertelagah mengenai dakwaan rancangannya untuk melukis Dorit Kemsley sebagai ibu peliharaan yang buruk, Lisa bercakap tentang drama episod semasa, mengusiknya siri spinoff baharu di Vanderpump Dogs dan berkongsi pendapatnya menghadiri perjumpaan yang akan datang .

'Saya tidak menonton,' kata Lisa Hiburan Malam ini musim sembilan. “Saya tidak menonton sahaja kerana secara peribadi, ia adalah masa yang sangat, sangat sukar dan emosional untuk saya lalui dan saya tidak mahu mengulanginya. Saya sebenarnya bercakap dengan penerbit mengenainya, kerana kami perlu menulis blog, dan mereka berkata, ‘… dalam satu cara, mungkin anda perlu melawat semula sekarang.’ Kerana saya telah berjaya, anda tahu?”

'Ia berterusan dan berterusan, dan ia memalukan, benar-benar,' dia menyambung Puppy Gate. “Kerana tumpuannya adalah mengenai anjing itu. Anjing itu baik-baik saja sekarang dan saya rasa semuanya menjadi sangat berbelit-belit. Saya tidak melihatnya, tetapi saya tidak suka apa yang saya dengar.'

Semasa persembahan minggu lepas, Teddi Mellencamp dilihat mengakui peranannya di Puppy Gate sambil mendakwa Lisa telah mendaftar John Blizzard , yang bekerja di Vanderpump Dogs, untuk sampaikan cerita negatif soal Dorit kepadanya.Dalam perjalanan pulang dari parti itu, Lisa menjawab cadangan Teddi bahawa mereka 'wujud bersama,' memberitahu Kyle Richards , “Anda sepatutnya bertuah, b***h!” Walaupun persahabatan Lisa dan Kyle masih utuh ketika adegan itu dirakamkan, mereka telah memutuskan hubungan .

'Sangat mengerikan untuk mempunyai sebarang permusuhan dengan mana-mana daripada mereka, tetapi Kyle dan saya telah menjadi kawan baik,' kata Lisa mengenai pertengkaran itu. 'Saya terkesima apabila perkara itu jatuh.'

Kini setelah dia keluar dengan bintang-bintangnya, khabar angin telah berkisar tentang Lisa berpotensi untuk berhenti daripada RHOBH selepas musim kesembilan dan kini dia telah bekerja pada rancangan baru , itu boleh berlaku.

“Saya mempunyai tiga rancangan di udara sekarang, [dengan]Anjing Paling Hebat di Dunia, betul tak? Mungkin ada lagi [pertunjukan dalam kerja]. Siapa tahu?' Lisa mengusik.

Mengenai rancangannya untuk perjumpaan semula, Lisa berkata dia masih belum memutuskan sama ada dia akan menghadiri penggambaran itu, yang akan berlangsung pada bulan Jun.

'[Pertemuan semula] bukan untuk dua atau tiga bulan, jadi saya tidak tahu bagaimana perasaan saya kemudian,' katanya. “Tetapi mereka berkata saya tidak akan muncul di permaidani merah [di pesta perdana], bukan? Saya rasa Lisa Rinna yang sedang tweet, ‘You mother f-ers you better f-ing show up.’ Maksud saya, siapa yang cakap macam tu? Tetapi saya ada di sana, ya.”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: WENN Rights Ltd/Foto Saham Alamy, Tinseltown/Shutterstock.com