Kredit: Shuuterstock/Kathy Hutchins/DFree

Kyle Richards ‘suami, Mauricio Umansky , sedang menimbang perseteruannya yang berterusan dengan Kathy Hilton .

Mengikuti dramatik musim ke-12 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , yang melihat adik-beradik mengalami kejatuhan yang didorong oleh tuntutan Tambah Dada dibuat terhadap Kathy, termasuk ancaman Kathy yang didakwa terhadap Kyle dan keluarganya, Mauricio meluahkan kekecewaan sebagai Anak perempuan sulung Kyle , Farrah Aldjufrie , turut bersuara.

'Ia sangat sukar [untuk menonton],' kata Mauricio Kami Mingguan daripada drama Kyle dan Kathy pada 28 Oktober. 'Saya tahu banyak perkara yang berlaku di latar belakang, yang tidak betul-betul apa yang dipaparkan di sana. … Sebagai menyokong Kyle, saya rasa Kyle seratus peratus berada di sini tanpa persoalan.”

Menurut Mauricio, dia tidak suka bagaimana hubungan yang tegang antara Kyle dan Kathy telah digambarkan padaRHOBA. Malah, dia fikir ia 'sedih.'

'Saya fikir ia menyedihkan cara ia digambarkan, cara ia diterima, dan apa yang berlaku. Tetapi Kyle begitu kuat, dan dia seorang yang baik sehinggakan dia tidak benar-benar cuba mempertahankan dirinya sendiri,” katanya. 'Dia hanya mengambilnya di dagu, seperti orang yang kuat.'Semasa penampilan mereka di BravoCon awal bulan ini, Kyle dan Kathy kedua-duanya bercakap tentang ketegangan mereka yang berlarutan, dengan Kyle berkata dia menyayangi kakaknya dan tidak mahu bergaduh dan Kathy memberitahu Kami Mingguan bahawa 'tiada siapa yang akan datang antara kita .”

Tidak lama kemudian, adik-adik berkumpul untuk merancang Kim Richards ' anak perempuan Brooke Wiederhorn 's baby shower, walaupun Kyle akhirnya melangkau acara tersebut .

Selain itu, semasa temu bual Mauricio dengan Us Weekly, Farrah berkongsi sentimen tentang pertelingkahan ibu dan ibu saudaranya, sambil menyatakan bahawa dia dan sepupunya melakukan yang terbaik untuk 'menyisihkannya sejauh mungkin.'

'Kami sangat rapat, jadi kami cuba untuk tidak terlibat dalam perkara mereka, tetapi, anda tahu, saya akan sentiasa berada di belakang ibu saya,' kata Farrah.

manakala RHOBAmusim 12 berakhir pada hari Rabu, Mauricio dan Farrah akan kembali pada skrin kecil minggu depan di Netflix Membeli Beverly Hills , yang menampilkan broker barang yang bekerja di luar Mauricio firma hartanah , Agensi.

'Saya duduk di sini menonton semua rancangan hartanah lain [dan] saya menonton apa yang mereka sampaikan,' kata Mauricio mengenai dokumentari itu. 'Saya fikir ada peluang hebat untuk rancangan hartanah lain untuk menyampaikan sudut yang berbeza daripada apa yang ada di luar sana, dan saya hanya fikir ia akan menjadi sangat menyeronokkan. Saya juga mahu mengambil pendekatan yang telah kami ambil, iaitu menonton profesional muda dan berkembang dalam kerjaya mereka.”

Membeli Beverly Hills memulakan penstriman di Netflix pada 4 November.