Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pemindahan Georgia pemastautin Sutton jalan mendedahkan bahawa dia cuba menyampaikan rahmat dan nasihat selatan kepada rakan pelakon Kathy Hilton sebelum memasuki reunion musim 12 yang penuh perbalahan. Sayang sekali Kathy tidak menghirup teh manis itu.

Dalam temu bual baharu, Sutton berkongsi nasihat yang dia berikan kepada Kathy sebelum rakaman pertemuan semula.

'Saya telah bercakap dengan Kathy sebelum perjumpaan semula dan saya berkata, 'Baiklah, jangan bersikap defensif apabila anda masuk,'' kata Sutton. Halaman EnamTeh Sebenar Maya podcast melalui berat .

Merujuk letupan Kathy yang meletup dan berani dengan Lisa Iman , Sutton teringat bahawa semua nasihat itu masuk ke dalam satu telinga dan keluar ke telinga yang lain semasa dia duduk di atasnya RHOBA sofa perjumpaan.

'Saya tidak bercakap dengannya selama beberapa hari dan perkara seterusnya yang saya tahu, ia seperti, 'Ya ampun, dia tidak menerima nasihat saya. Ini dia pergi.’ Tetapi anda tahu, Kathy akan menjadi Kathy,” kata pemilik Butik Sutton itu.Penampilan semula Kathy telah dipuji secara positif oleh RHOBA peminat, yang memuji Kathy kerana menentang Lisa dan memegang dirinya sendiri di kalangan wanita, termasuk kakaknya, Kyle Richards . Malah, dia tidak sabar untuk berdepan dengan wanita itu.

“Saya sangat teruja sehingga saya tidak sabar, saya tidak sabar, semua gadis lain, anda tahu, kebanyakan mereka seperti 'oh saya gugup, saya tidak mahu melakukan ini,' apa pun, mereka takut la. Saya tidak sabar,” kata Kathy dengan penuh semangat semasa Panel BravoCon Oktober 2022.

Kathy sangat ingin menangani dakwaan 'yang ditubuhkan' oleh Lisa, 'pembuli terbesar di Hollywood,' dan Erika Jayne untuk menurunkannya.

'Saya ada orang dari rancangan itu memberitahu saya bahawa ini adalah persediaan sepanjang masa oleh dua gadis ini. Lagipun, jika orang benar-benar bimbang tentang saya mengapa mereka tidak menghubungi Kyle, suami saya, produksi apabila Lisa berkata saya sempat rehat. Tetapi dia memutuskan untuk menelefon media, akhbar, orang-orang kecilnya, dan Erika,” kata Kathy TMZ kembali pada bulan Oktober .

Satu-satunya isu yang dia bimbang tentang pertemuan semula itu ialah jumlah masa yang dia perlu menangani semua masalahnya. Dan jujurlah, dia mempunyai banyak perkara untuk dilepaskan dari dadanya.

'Apabila anda bercakap benar dan anda akhirnya dapat mengatakan apa yang berlaku. Kerana seperti yang anda tahu dengan rancangan ini, ia adalah satu jam, masa komersial, jadi apa yang tinggal 45 minit? Dan lapan wanita. Dan saya bukan salah seorang daripada bintang, jadi saya hanya seorang kawan, jadi saya mempunyai paling sedikit [masa] untuk [bercakap],”

Seperti nasib Kathy (dan semua pelakon). tergantung di udara menjelang musim 13, adik perempuan Kyle percaya bahawa Kathy terlalu 'disukai' (terutamanya selepas persembahan perjumpaannya), dan jika 'rakannya' dalam pelakon itu menentangnya, peminat akan 'membenci' mereka.

'Saya fikir mereka semua seperti 'baik, jika kita katakan Kathy melakukan ini atau tidak baik dengan Kyle maka orang akan membenci kita kerana mereka suka [Hilton] dan marah pada Kyle sekarang,' jadi saya melihat semua itu, ” dijelaskan yangHalloween Berakhirpelakon di Dua T dalam Pod podcast.

Bravo telah meletakkan musim 13 daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills 'dijeda' seketika, dan penggambaran ditetapkan untuk bermula tidak lebih awal daripada 2023 untuk 'ambil rehat' dari musim gelap 12.