Baru Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang Sutton Strarke adalah tumpah pada segala-galanya dari Denise Richards dan Brandi Glanville khabar angin berhubung dengan pendapatnya tentang rakan sejawatnya. Selain itu, dia mendedahkan jika pelakon terlepas Lisa Vanderpump pada rancangan itu.

Ia mungkin hanya milik Sutton yang baru tahun pertama padaRHOBA, tetapi dia mendedahkan bahawa dia sudah tahu banyak tentang berlian dan kostar yang sukakan ros! Dan walaupun dia mengatakan bahawa dia bergaul dengan baik dengan beberapa rakan suri rumahnya di Beverly Hills, dia cepat mengakui bahawa dia mempunyai masa yang sukar untuk mengenali Dorit Kemsley.

'Saya fikir Dorit agak sukar untuk dikenali dan saya fikir itu akan menjadi hubungan yang lebih mudah,' kata Sutton baru-baru ini dalam temu bual dengan Mingguan AS .

Sutton juga cepat mengakui dia tidak begitu rapat dengan pelakon terbaharu rancangan itu, Garcelle Beauvais , walaupun mereka kemudiannya menjadi rapat semasa penggambaran.

“Sukar untuk saya mengenali Garcelle pada mulanya. Suatu ketika dia berkata, ‘Saya tidak tahu sama ada saya suka awak dan saya rasa awak tidak tahu sama ada awak suka saya.’ Dan saya berkata, ‘Baiklah saya suka awak,’” kata Sutton. 'Tetapi sejak itu kami telah terikat dan kami memandang satu sama lain di seberang bilik seperti, 'Oh, Tuhan Yesus. Apa yang sedang berlaku?''Sutton juga mendedahkan perasaan sebenar tentang suri rumah Beverly Hills, Denise sambil menjelaskan apa yang terlintas di fikirannya apabila aktres itu gagal muncul ke parti pelakon yang diadakan di rumah Dorit.

“Kami pergi ke pesta terakhir di rumah Dorit dan saya berada di dalam kereta bersama teman lelaki saya dan saya berkata, ‘Saya sangat berharap Denise datang’. Dan dia tidak ada di sana. Ia mengejutkan saya,” ingat Sutton. “Dan juga ia membuatkan saya sedih kerana saya mahu dia berada di sana. Saya sangat suka dia. Dia seorang yang sangat disayangi dan dia mempunyai tenaga yang sangat tenang. Saya fikir kita semua, kita semua suka dia. Jadi saya rasa kami semua kecewa kerana dia tidak datang.”

Dan walaupun Sutton mungkin baru dalam pelakon, dia nampaknya mengetahui salah satu khabar angin paling menarik dalam rancangan itu - bahawa Denise dan Brandi didakwa terlibat dalam urusan berbulan-bulan - setahun sebelum dia menyertai rancangan itu. Khabar angin wakil Denise telah menafikan.

'Saya tidak bercakap dengan Brandi tentang sisi ceritanya. Tetapi saya memberitahu Brandi, kerana saya telah mendengar khabar angin setahun sebelum pertunjukan tentang mereka, dan saya seperti [kepada Brandi], 'Anda tidak boleh berbuat demikian. Jangan cium dan beritahu,’” Sutton menyuarakan khabar angin pergaulan yang memalukan, yang Denise telah dinafikan . 'Dan dia hanya tidak memberi - dia seperti, 'Saya menjalani hidup saya, anda tahu?' Dia terbuka dan jujur. Jadi kita akan lihat.”

Sutton juga menjamu selera di rancangan itu bekas 'Ratu' Beverly Hills , Lisa, yang dia akui dia tidak pernah berjumpa.

'Mungkin lebih baik untuk mendapatkan nasihat daripadanya tentang kejiranan dan kedai sebagai pemilik perniagaan,' rakan pemilik perniagaan Beverly Hills menjelaskan tentang bintang Bravo itu. 'Itu adalah lebih baik untuk mendapatkan nasihat kerana dia berjaya dan kami seperti satu blok jauhnya.'

Tetapi apabila Sutton ditanya sama ada pelakon terlepas melihat orang seperti Lisa dalam rancangan itu, dia menjawab ringkas, 'Tidak.'

Menurut Sutton, musim baru 10 daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillsberkemungkinan disiarkan pada bulan April tahun ini.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com, Milla Cochran/startraksphoto.com, Vince Flores/Startraksphoto.com