Kredit: Charles Sykes/Bravo

Sutton Strarke dan Garcelle Beauvais sudah cukup Tambah Dada 's telatah media sosial .

manakala Suri Rumah Sebenar Beverly Hills musim 12 berakhir pada hari Rabu dengan bahagian tiga daripada perjumpaan semula , ketegangan kekal tinggi di kalangan pelakon. Dan selepas Sutton terjumpa tangkapan skrin Lisa mencadangkan itu adalah 'tugas' dia untuk bertelagah dengan rakan pelakonnya, dia menyatakan dengan jelas bahawa dia telah mencapai titik putusnya.

“Siapa peduli? Tiada lagi untuk saya,” Sutton menulis pada 27 Oktober sebagai respons kepada tangkapan skrin mesej yang dikongsi Lisa di Instagram Storynya.

'Hanya menjalankan kerja saya kawan-kawan,' tulis Lisa. “Sekadar menjalankan tugas saya. Memanggil omong kosong mereka satu ahli pelakon pada satu masa.”

Sutton Stracke Reaksi terhadapDan selepas melihat siaran itu, yang melihat Lisa menyertakan gambar sejumlahRHOBAahli pelakon, baik dahulu mahupun sekarang , yang dia bertelagah sejak beberapa tahun kebelakangan ini, termasuk Lisa Vanderpump , Camille Grammer , Kim Richards , Denise Richards , dan Yolanda Hadid , Garcelle bertindak balas terhadap sentimen Sutton.

'Gadis saya cukup dengan awak,' Garcelle menulis .

RHOBH Garcelle Beauvais Selesai Dengan Lisa Rinna, Sudah Cukup

Selain membuat dakwaan yang mengejutkan terhadap Kathy Hilton di tengah-tengah musim ke-12RHOBA , Lisa mengambil beberapa gambar ke arah rakan pelakonnya di laman Instagramnya sepanjang musim, yang menyebabkan sebilangan peminat dan pengikut rancangan itu menganggapnya tidak kemas dan menyelarnya sebagai pembuli.

Malah Andy Cohen menyoal Lisa tentang aktiviti media sosialnya, sambil menyatakan bahawa dia adalah ' bencana berganda ” pada episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung pada Ogos.

“Saya telah menjadi mimpi ngeri yang membolak-balikkan. Saya tahu. Saya mengakuinya,” Lisa mengaku ketika itu. “Saya telah cuba membaikinya sebaik mungkin. Saya sedar sepenuhnya bahawa saya kucar-kacir sekarang. Saya hanya huru-hara. Jadi mari kita berharap ia menjadi lebih baik.'

Juga di laman Twitternya pada hari Khamis, Garcelle berkata dia 'gembira' musim ke-12 telah berakhir.

“Kepada semua orang yang menonton musim ini terima kasih … gembira ia berakhir!!” dia menulis .

Garcelle Beauvais Gembira RHOBH Musim 13 Berakhir

Tiada kata lagi mengenai bilaSuri Rumah Sebenar Beverly Hillspelakon akan memulakan pengeluaran pada musim 13 .