Teddi Mellencamp dan dia Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang bersama mungkin yakin bahawa Lisa Vanderpump adalah tuan boneka Puppy Gate tetapi adakah Teddi benar-benar berkomunikasi secara langsung dengan Lisa tentang cerita sekeliling Dorit Kemsley dan anjing angkatnya Lucy?

Semasa temu bual baru, Teddi menjawab soalan itu dan juga membuka buat kali pertama tentang beberapa drama yang berlaku dengan Dorit, jauh dari kamera, selepas pertemuan semula tahun lalu.

'Ada sesuatu yang berlaku selepas pertemuan semula, di mana saya berada di dalam kereta dengan Kyle, dan Lisa berada di dalam kereta dengan Dorit, dan kami semua sepatutnya pergi makan malam,' kata Teddi kepada Hiburan Malam ini pada 26 Mac. 'Kemudian Lisa menelefon dan, bersama Kyle, dia seperti, 'Oh, Dorit enggan pergi makan malam jika Teddi ada di sana.''

Dia menambah bahawa 'pertemuan dingin' lain berlaku antara dirinya dan Dorit, yang membawa kepada permulaan penggambaran pada musim semasa. Teddi berkongsi bahawa dia memberitahu Lisa tentang masalahnya dengan Dorit, dan percaya itulah sebabnya Lisa merekrutnya apabila melibatkan menolak cerita negatif soal Dorit kepada akhbar.

'Tidak ada keraguan dalam fikiran saya bahawa ini adalah Lisa dan Vanderpump Dogs yang mahu saya melakukannya, dan saya menyesal sama sekali melalui jalan itu,' jelas Teddi. 'Saya sepatutnya, dari awal lagi berkata, 'Anda tahu apa? Ini tidak melibatkan saya. Tinggalkan saya daripadanya.’ Tetapi saya tidak melakukannya.”Bagaimanapun, walaupun rapat dengan Lisa dalam tempoh itu, Teddi mengakui dia tidak pernah bercakap secara langsung dengan Lisa mengenai kononnya plot itu tetapi mengaku untuk mengambil umpan yang diberikan kepadanya kerana dia dan Dorit tidak berada di tempat yang baik selepas musim lapan.

Di samping itu, seperti yang didedahkannya semasa episod rancangan itu awal bulan ini, Teddi berkata cerita yang diberikan kepadanya tentang apa yang didakwa berlaku kepada anjing Dorit adalah mengerikan dan termasuk dakwaan yang mencadangkan Dorit telah mengunci haiwan itu dalam sangkar di ruangan bawah tanahnya selama berbulan-bulan, yang mana Dorit telah menafikan .

'Tidak kira siapa yang membocorkannya kepada akhbar, ia adalah untuk mendahuluinya, supaya penonton sudah mempunyai pendapat mereka tentang Dorit dan anjing itu sebelum semua orang mula menonton musim ini,' kata Teddi. “Itu jelas. Siapa yang bocorkan? saya tak kisah sangat. Tetapi ia hanya memberi manfaat kepada satu orang.”

Seperti yang pasti peminat dengar, Lisa baru-baru ini mendarat projek baru berpangkalan di pusat penyelamat Vanderpump Dogsnya. Apabila semuanya dikatakan dan dilakukan, Teddi menjelaskan bahawa dia, bersama bintang-bintangnya, bosan dengan topik Puppy Gate.

'Percayalah, kami tidak mahu duduk di sana bercakap tentang perkara ini selama ini,' katanya. 'Tetapi kita semua mendapat - masing-masing, secara individu - kecewa dengan ketidakadilan itu. Mengapa saya boleh duduk di sana dan berkata, 'Ya, saya membuat kesilapan. Dorit, saya minta maaf. Saya tidak tahu apa yang mengambil alih saya sehingga saya akan pergi sejauh ini untuk melakukan ini. Saya minta maaf.’ Dan dia boleh duduk di sana dan memeluk saya pada masa itu dan memahami, tetapi Lisa Vanderpump tidak mampu berbuat demikian?”

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com, Aaron Poole/E! Hiburan, Backgrid