Teddi Mellencamp sedang menyasarkan Lisa Vanderpump dalam blog Bravo TV terbarunya.

Selepas Lisa gagal hadir ke acara amal yang dia anjurkan untuk pusat menyelamat haiwan Lisa, Vanderpump Dogs, semasa malam tadi Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , Teddi menyasarkan Lisa kerana memperkecilkan dermanya sambil turut mempersoalkan cintanya terhadap anjing dan menyeru Ken Todd untuk dia tingkah laku agresif ke arah Kyle Richards .

'Perkara kecil itulah yang membuatkan saya gembira melakukan apa yang saya lakukan,' Teddi menulis pada 2 April. “Suami saya, rakan-rakan dan jurulatih All IN serta pelanggan hadir untuk menyokong tujuan yang baik; Nichelle dan Cycle House kerana mengalu-alukan kami dan menendang punggung kami; Traci dengan Gracefully Fed menyumbangkan barang-barang lazat dan makanannya untuk membantu memulihkan kami selepas perjalanan kami; dapat memberikan semua hasil kepada Vanderpump Dogs, walaupun hanya menjadi 'pasangan yang hebat di sana sini' sebagai LVP yang rendah hati, berterima kasih dan tidak hadir, jadi dengan hormat berkata.'

Semasa persembahan malam Selasa, Teddi dan seluruh wanita dilihat duduk semasa makan tengah hari untuk berbincang cerita Radar Online yang bocor , yang telah dipersalahkan oleh Lisa.

Kemudian, Lisa dilihat berhadapan dengan Kyle di rumahnya apabila dia menyatakan: “Saya tidak memikirkan tentang Dorit dan anjing raja sialannya, dan apabila saya pergi ke sana… Saya tidak sepatutnya mengatakan anjing sialan kerana ia adalah anjing kecil yang cantik.”Komen Lisa nampaknya dibuat merujuk kepada dakwaan dia membocorkan cerita dan bukannya kebajikan sebenar anjing itu. Bagaimanapun, disebabkan komen ini, Teddi kini mempersoalkan sama ada Lisa, yang telah mendedikasikan sebahagian besar hidupnya untuk menjaga haiwan, benar-benar mengambil berat tentang anjing seperti yang dia katakan.

'Perkara kecil yang anda katakan untuk menunjukkan kepada orang lain perasaan anda sebenarnya,' tulis Teddi. 'Seperti berkata 'Saya sayang awak' semasa suami anda pergi bekerja atau berkata 'kawan sejati muncul' apabila orang ramai berkumpul untuk menyokong anda atau seseorang mengatakan mereka 'tidak memikirkan Dorit dan anjing f—ing' tetapi kemudian berubah nada mereka di tengah-tengah pertengkaran dan membetulkan diri mereka kerana mereka tiba-tiba teringat ada kamera di dapur mereka dan mereka pastinya tidak mahu sesiapa pun menganggap anjing bukan perkara yang mereka benar-benar ambil berat.”

TEDDI MELLENCAMP SOALAN RANGKA MASA BERDUKA LISA VANDERPUMP

Mengenai kelakuan Ken terhadap Kyle, Teddi kata perjuangan mereka adalah 'tidak selesa untuk ditonton.'

“Kyle pergi ke sana untuk menjadi kawan baik dan dengan niat terbaik untuk memberitahu LVP perasaan kami semua dan entah bagaimana mencapai resolusi. Dia tidak layak menerima pencerobohan seperti itu daripada LVP atau Ken, yang tidak sepatutnya terlibat sama sekali atau mendekatkan muka Kyle secara menakutkan dengan jarinya,” kata Teddi.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto.com, Milla Cochran/startraksphoto.com