Teddi Mellencamp agak aktif di Twitter minggu ini sebagai episod akhir daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills disiarkan di Bravo TV.

Seperti dia dan Camille Grammer mengalami perlanggaran buruk dalam rancangan itu, Teddi mempersoalkan Camille persahabatan dengan Lisa Vanderpump di Twitter sebelum mendedahkan penyesalannya musim sembilan dan berkongsi siri mesej teks yang dihantar antara dia dan John Blizzard berkenaan dengan Puppy Gate .

Pertama, bersama-sama dengan meme yang berbunyi, 'rakaman tidak dijumpai,' Teddi mencadangkan tiada bukti sebenar Camille menyokong Lisa.

Walaupun Lisa dan Camille dilihat bersama pada episod akhir musim kesembilan, nampaknya kedua-dua wanita itu tidak pernah melihat satu sama lain sejak itu. Yang berkata, manakala Lisa telah menghentam Camille dalam blognya untuk membuat kenyataan jahat tentang giginya , Lisa mengesahkan awal bulan ini bahawa dia dan Camille masih bercakap .

Selepas peminat lain bertanya kepada Teddi sama ada dia akan mengubah apa-apa tentang musim baru-baru ini, dia mengakui bahawa dia boleh menjadi lebih di hadapan tentang mesej teks dia ada. Teks-teks ini seolah-olah membuktikan kisahnya mengenai usaha Lisa yang dikatakan untuk menyebarkannya gosip negatif Dorit Kemsley keputusan untuk memberikan anjing yang diambilnya daripada Vanderpump Dogs.

'Saya akan menunjukkan semua mesej teks kepada [seluruh kumpulan] pada makan malam pertama di Bahamas,' tulis Teddi.

'Selain itu, saya akan makan kerepek itu di Provence,' tambahnya.

Walaupun Teddy berkongsi beberapa mesej teks di media sosial sepanjang musim, sesetengah peminat masih ragu-ragu tentang apa sebenarnya yang menyebabkan Puppy Gate.

“Masih tiada bukti [Lisa Vanderpump] memberitahu [John Blizzard] untuk memberitahu anda apa-apa. Seseorang yang mempunyai akal yang waras akan menelefon [Lisa] dan bertanya kepadanya adakah anda mengatakan ini. Tetapi tidak, anda tidak berbuat demikian, anda hanya menuduh seorang wanita yang bersedih dalam naratif anda,” dakwa seorang peminat pada malam Selasa.

'Saya ada bukti,' balas Teddi. “Tidak mungkin seorang pekerja muda yang menyembah bosnya akan mengada-adakan perkara ini. Kenapa dia tidak dipecat? Kenapa Lisa tidak bercakap dengan kami berdua? Semuanya ada.”

Bersama-sama dengan mesejnya, Teddi memberikan peminat dengan apa yang didakwanya sebagai bukti yang dia cari dengan berkongsi siri teks baharu mesej yang dihantar antara dia dan John .

Dalam jawatannya, selepas John mengaku mendapat 'mesej bercampur-campur,' nampaknya tentang apa yang perlu dilakukan selepas mengetahui Dorit gagal menyimpan anjing yang diambilnya dari pusat penyelamat Lisa, dia nampaknya mencadangkan bahawa suami Lisa, Ken Todd , tidak mahu dia memberitahu tentang perkara itu kepada sesiapa manakala Lisa telah menggalakkannya memberitahu seseorang tentang apa yang berlaku kepada anjing Dorit.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hills' perjumpaan musim sembilan bermula Selasa, 16 Julai jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Jesse Grant/Bravo, Kathy Hutchins/Shutterstock.com