Teddi Mellencamp sedang dishing pada drama terbaru Suri Rumah Sebenar Beverly Hills .

Semasa wawancara podcast baru-baru ini, Teddi bercakap tentang Lisa Vanderpump keputusan untuk segera memaafkan Camille Grammer selepas Camille menggosok giginya pada rancangan itu dan menangani komen tersebut Paul 'PK' Kemsley dibuat untuk Kyle Richards pada Episod malam Selasa .

“Ia masuk akal, bukan?” Teddi bertanya Kami Mingguan Podcast 'Hot Hollywood' tentang Lisa dan Camille yang pantas pendamaian . 'Adalah masuk akal bahawa mereka baik-baik saja sekarang kerana ia mudah.'

Dalam rancangan itu, Camille memanggil Lisa kerana mempunyai garis gusi yang surut sebelum giginya 'diperbaiki' beberapa tahun lalu.

“Sebelum Lisa Vanderpump menambal giginya… Saya mengalami masalah seperti itu dengan gusi! Saya seperti, 'Sayang, awak perlukan tudung baharu! Garis gusi anda semakin surut!’ Tetapi sekarang, ia kelihatan hebat,” kata Camille.Selepas Camille meminta maaf di Twitter, melabelkan komennya sebagai 'bodoh' dan 'tidak menyenangkan,' Lisa mencadangkan kenyataannya dibuat dalam usaha untuk 'disambut ke dalam #RhobhMeanGirls' sebelum menerima permohonan maafnya.

“Anda tidak boleh berkata dalam satu sisi mulut anda, ‘Jadilah baik kepada semua orang’ … dan kemudian hashtag ‘#RHOBHMeanGirls,’” kata Teddi mengenai interaksi itu.

Menurut Teddi, dia sentiasa berterus-terang dengan Lisa apabila menyentuh perasaannya dan tidak pernah berkata apa-apa tentang dia di belakangnya. Sementara itu, dia mendakwa dia tidak boleh mengatakan perkara yang sama tentang kelakuan Lisa terhadapnya.

'Apa sahaja yang dia katakan tentang saya, dia katakan dalam pengakuan atau di belakang saya. Saya telah berpindah sepenuhnya. Saya tidak berminat untuk cuba mengulangi sebarang perbualan lama dengannya. Saya tidak bercakap dengannya,' jelasnya.

Untuk Komen PK terhadap Kyle , di mana dia berkata dia mempunyai 'masalah' dan 'tidak boleh bergaul dengan kawan baiknya' Lisa, Teddi mengakui kenyataan rakan bintangnya adalah 'berantakan.'

'PK agak kucar-kacir malam tadi,' Teddi berkata pada podcast. 'Ini perkaranya, saya sangat suka PK. Saya rasa PK kelakar, saya seronok berada di sekeliling PK. Saya rasa dia melangkah masuk malam tadi kerana dia berbual dengan Ken dan berada dalam salah satu detik tenggelam atau berenang itu.”

'Saya fikir dalam caranya, dia tahu ia akan mengganggu beberapa bulu, tetapi saya fikir itulah yang dia suka lakukan sedikit. Tetapi saya tidak fikir dia berniat jahat,' sambungnya. “Saya pernah berbual secara langsung dengan PK sebelum ini seperti, 'Ini telah mengganggu saya.' Dan seperti, 'Saya minta maaf, awak betul.' Dia seorang lelaki yang berdiri teguh … walaupun dia boleh menjadi sedikit kemas — orang Inggeris humor dari semuanya.”

Teddi juga bercakap tentang hubungannya sekarang dengan Dorit semasa podcast dan berkata mereka bukan 'komunikator terbaik dunia apabila [mereka] menghadapi masalah.'

'Saya fikir itu adalah masalah saya dengannya ... kami akan bercakap sendiri dalam kalangan,' jelasnya.

Yang berkata, dia berharap penonton akan memberi Dorit 'sedikit lagi peluang.'

'Dia tidak menganggap dirinya serius seperti yang dilihatnya di TV. Dia ringan hati,” kongsi Teddi. 'Saya fikir ia kelihatan seperti [dia menganggap dirinya serius] sedikit lebih daripada yang sebenarnya. Dia akan mencuba dirinya sendiri dan dia merendahkan diri sendiri dan dia kelakar dan dia seorang yang baik.'

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di Bravo TV.

Kredit Foto: Startraksphoto.com, Birdie Thompson/AdMedia/ZUMA Wire/Berita Langsung Alamy, DFree/Shutterstock.com