Sebagaimana yang Suri Rumah Sebenar Beverly Hills peminat menarik nafas lega di penghujung Puppy Gate, nampaknya terdapat beberapa drama baharu di antaranya Teddi Mellencamp dan Camille Grammer .

Malah, Camille menggunakan laman Twitternya lewat malam tadi untuk menuduh Teddi merancang untuk memecatnya daripada RHOBH, dan semuanya ada kaitan dengan blog Bravo terbaru Teddi. Menurut Teddi, kata-kata kasar Camille yang paling teruk Lisa Vanderpump telah ditinggalkan daripada Episod malam Selasa daripadaSuri Rumah Sebenar Beverly Hills.

Selepas Camille dilihat membidas penampilan Lisa, mendakwa gigi dan gusinya teruk sebelum dia selesai, Teddi membuka blognya dan berkongsi butiran baharu tentang adegan kontroversi itu ketika Camille cuba melawan di Twitter.

'Apabila wanita yang lain tiba di Beauty & Essex, tidak lama kemudian Camille akan beraksi,' Teddi menulis . 'Separuh koktel dan entah dari mana dia pergi terlalu jauh tentang LVP (anda tidak nampak yang paling teruk pun).'

Teddi menambah bahawa Camille cukup menyokong Kyle Richards ‘ sudut pandangan berkenaan dengan pergaduhannya dengan Lisa dan Ken Todd semasa episod minggu lepas , walaupun pada hakikatnya dia nampaknya adalah pelakon yang paling rapat dengan Lisa pada masa ini .“Seperti yang saya katakan dalam kepala saya bercakap, ia adalah tahap seterusnya. Saya tidak tahu bagaimana anda boleh berundur dari itu,” dia menyambung komen Camille tentang Lisa. 'Saya hanya akan katakan mari kita ingat makan malam ini apabila Camille mula mengejar orang lain kerana menjadi gadis jahat (seperti yang kita lihat dalam treler musim).'

Selepas episod itu, Camille memohon maaf secara terbuka kepada Lisa di Twitter dan menjawab dakwaan Teddi tentang kata-kata kasarnya yang jauh lebih buruk daripada yang dilihat peminat pada malam Selasa.

'Itu tidak benar,' dia tweet kepada peminat yang berkongsi tangkapan skrin blog Teddi.

Dan kemudian lewat malam tadi, Camille bersetuju dengan peminat yang menuduh Teddi 'sudah merancang kematian Camille' daripada rancangan itu.

“Setuju,” menjawab Camille.

Camille Grammer menuduh Teddi Mellencamp berkomplot terhadapnya

Walaupun Lisa masih belum membalas blog Teddi, dia telah mengetweet semula permohonan maaf Camille dan mengucapkan terima kasih atas kata-kata baiknya.

Suri Rumah Sebenar Beverly Hillsmusim sembilan disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock.com, DFree/Shutterstock.com, Aaron Poole/E! Hiburan