Yolanda Hadid mendedahkan segala-galanya dalam memoirnya yang akan datang apabila dia membuka cerita tentang dibuang oleh bekas suami David Foster .

Dalam buku barunyaPercayalah: Pertempuran Saya dengan Hilang Upaya Ghaib Penyakit Lyme, bekas Suri Rumah Sebenar Beverly Hills bintang mendedahkan bagaimana dia mengetahui perkahwinannya telah berakhir melalui panggilan telefon selepas hari lahir David! Yikes.

'November pertama ialah hari lahir David, dan dia mahu meraikannya dengan melihat perlawanan Lakers di Staples Center,' tulis Yolanda dalam yang baru dikeluarkan. petikan daripada bukunya. “Ia adalah acara yang kuat dan bertenaga dengan hampir sembilan belas ribu hadirin tetapi yang penting bagi saya ialah anak lelaki hari jadi itu gembira. Kami mempunyai makan malam duduk yang menyenangkan di tempat itu dan apa yang saya fikir adalah malam yang cukup baik.”

Yolanda, 53, teringat pergi ke kedai pada keesokan harinya dan menelefon suaminya ketika itu David, 67, untuk melihat sama ada dia mahukan apa-apa. Perbualan mereka bagaimanapun tidak berjalan seperti yang dia harapkan.

''Selamat pagi, sayang saya,' saya berkata,' tulisnya. ''Saya pergi ke kedai. Adakah anda mahu sesuatu yang istimewa untuk malam ini?’”“’Tidak. Saya akan keluar dengan anak perempuan saya. Dan kita perlu bercakap,’ jawab David dengan nada yang sangat sejuk sehingga menggigil menjalar di seluruh badan saya.”

YOLANDA HADID DEDAHKAN DIA MEMPUNYAI PEMIKIRAN MEMBUNUH DIRI AKIBAT PENYAKIT LYME

“’Awak okay?’ Saya bertanya. Dia menggumamkan jawapan, kemudian cepat-cepat menamatkan perbualan,” sambung Yolanda. 'Perut saya merosot dan kebimbangan timbul. Walaupun saya tidak tahu apa yang dia maksudkan, usus saya memberitahu saya bahawa ia tidak baik.'

Yolanda mendedahkan dia bertanya kepada David apa yang salah dan dia kemudiannya menyampaikan berita buruk kepadanya bahawa perkahwinan mereka telah berakhir.

''Saya tidak boleh melakukan ini lagi,' kata David melalui telefon. ‘Tetapi kita akan membincangkannya malam ini.’”

Yolanda menambah bahawa David tidak mengendahkannya sepanjang hari sehingga dia pulang ke rumah selepas makan malam bersama anak perempuannya.

'Saya cuba bercakap dengannya tetapi ia serta-merta bertukar menjadi pergaduhan,' tulis Yolanda. “Saya beranggapan hari lahirnya membuatkan dia sedar bahawa dia mempunyai dua kehidupan berasingan: satu dengan isterinya yang sakit dan satu lagi dengan anak perempuannya…malangnya ini adalah ‘Foster Movie’ lama yang sama dan saya hanyalah wanita terkemuka yang baharu.”

David berpindah selepas perpisahan mereka dan mula menginap di sebuah hotel. Beberapa minggu kemudian, Yolanda mengingati David kembali ke apartmen mereka untuk mendapatkan pakaian baru di mana mereka bertengkar dan dia memberitahunya bahawa dia ' kad sakit dah habis ”.

Yolanda akhirnya berpindah dari apartmen mereka beberapa minggu selepas dia mendapat surat daripada peguam David yang memaklumkan bahawa mereka telah dipisahkan secara sah.

Buku Yolanda akan dikeluarkan secara rasmi esok, 12 September.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERKEJUT MEMBACA BAGAIMANA DAVID MEMBUANG YOLANDA?